Interviu exclusiv: Mădălina Anea și Paul Diaconescu: “Ne știam înainte de Mamaia dar nu ne cunoșteam”

De Bravonet.ro, pe

Dacă nu ați văzut încă filmul “Mamaia” trebuie să o faceți! Pentru poveste dar mai ales pentru distribuție, căci în rolurile principale îi veți vedea, alături de Stela Popescu și pe Mădălina Anea (a apărut într-ujn videoclip al lui Ellie White) și Paul Diaconecsu (“Bună! Ce faci? și “Pariu cu viața”). Despre cei doi tineri actori puteți afla mai multe amănunte în continuare din interviul pe care ni l-au acordat în continuare!
Bravo: Cum a fost să jucați în „Mamaia” alături de Stela Popescu?
Mădălina: Eu am fost extrem de încântată. O iubesc de când eram mică, bunica mea semănând destul de tare cu doamna Stela, la fel de cochetă și elegantă. Nu-mi puteam lua ochii de
la ea, îmi plăcea s-o ascult cum povestește despre călătoriile pe care le-a făcut sau să spună bancuri. E o adevărată actriță de divertisment, o pasăre rară în țara noastră.
Paul: O onoare, mai presus de toate. Pe set era poate cea mai energică persoană creând un mediu plăcut. M-a amuzat prin povestirile dumneaei și m-a binedispus prin cântecele minunate fredonate mai tot timpul înainte de cadru.
Bravo: Ce ați învățat de la partenera de scenă Stela Popescu?
Mădălina: Mi-au plăcut mult energia și prezența dumneaei pe set. Și o mare doză de profesionalism. Mi-a spus să fiu caldă, pentru că orice tipologie aș avea de interpretat, trebuie să mă
iubească publicul. Mi-a plăcut acest sfat.
Paul: Am învățat să am încredere în mine și în educația pe care am primit-o, confirmându-mi propria scară a valorilor ca fiind cea corectă.
Vezi continuarea pe bravonet.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter