Cele mai amuzante spargeri din casele vedetelor

De Unica.ro, pe

Reşedinţele excentrice ale vedetelor sunt o ţintă bună pentru hoţi. Prin anii 2008 a existat chiar o bandă de infractori numită Bling Ring, specializată în spargeri ale locuinţele vedetelor.
 
Dar nu toţi hoţii care au vânat celebrităţile au fost la fel de profesionişti ca temuta bandă de infractori. Amuză-te cu cele mai bizare spargeri ale hoţilor, povestite chiar de celebrităţi.

Celine Dion

Cea mai recentă victimă a spărgătorilor de locuinţe este Celine Dion, însă cântăreaţa s-a dovedit a fi norocoasă, căci hoţul n-a avut pretenţii prea mari.

După ce i-a mâncat desertul din frigider, hoţul a vrut să se relaxeze cu o baie bună în cada artistei, în reşedinţa acesteia din Montreal.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a simţit ca la el acasă şi a continuat să o facă şi în prezenţa poliţiştilor, care s-au sesizat după ce acesta a declanşat sistemul de alarmă fără să bage de seamă.

Când au ajuns, poliţiştii au dat peste un individ care cobora scările şi care i-a întrebat „Bună! Ce căutaţi aici?”, a reprodus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Mai mult decât atât, în aceeaşi zi, hoţul a fura şi maşina soţului cântăreţei, unde a găsit telecomanda cu care a deschis garajul.  

Nicolas Cage

Nici temperamentalul Nicolas Cage nu a fost ocolit de infractori. De fapt, hoţul care i-a călcat pragul actorului habar nu avea în casa cui se află, în plus, el a avut o metodă proprie de camuflare.

Convins că nimeni nu este acasă, hoţul lipsit de inhibiţii a pătruns în reşedinţa din Los Angeles a actorului, gol puşcă.

Stupoare însă, actorul şi familia se aflau în imobil, când l-a prins pe ciudatul spărgător în flagrant, tocmai când fura o jachetă.

Moby

După ce New York Times i-a vizitat casa lui Moby, publicând câteva fotografii din reşedinţa Los Angeles, se poate spune că artistul s-a obişnuit cu musafirii.

După cum a povestit acesta pe blogul său personal, s-a trezit într-o dimineaţă în casa sa din LA, situată foarte aproape de Parcul Griffith Park, şi a dat cu ochii de un hoţ ce stătea întins pe canapea. Acesta a descris dialogul pe care l-a avut cu hoţul:
Moby: Cred că ar trebui să pleci.
Hoţul: Bine, i-a răspuns hoţul fără să se ridice.
Moby: Este totul în ordine?
Hoţul: E posibil să fiu încă sub influenţa drogurilor, i-a răspuns acesta.

După o astfel de întâmplare, artistul ar putea fi numit de departe cea mai primitoare gazdă

Lisa Rinna

 

Şi actriţa Lisa Rinna din „Melrose Place” a avut parte de o experienţă neplăcută, de data aceasta cu hoţi profesionişti.

Actriţa şi soţul său, actorul Harry Hamlin, au aflat în timp ce se aflau în direct, într-o emisiune, că au fost jefuiţi.

Cele două staruri, care îşi promovau cărţile nou lansate, au fost anunţate telefonic că magazinul lor din Los Angeles a fost prădat. Se pare că hoţii i-au lăsat fără haine în valoare de 10.000 de dolari.

Madonna

Prin petrecerile somptuoase pe care le organizeză destul de des, Madonna a dat de înţeles că uşa casei sale este mereu deschisă.

Însă nu şi pentru hoţi, care au vizitat-o pe celebra artistă de câteva ori în ultimii ani.

Ultima ţintă a acestora a fost reşedinţa din Wiltshire, Anglia, unde cântăreaţa împărţea odată viaţa cu Guy Ritchie.

Ca şi în cazul lui Cage, infractorul a ajuns cum-necum tot la dulapul de haine. După ce a pătruns în casă, acesta şi-a dat seama că a activat sistemul de alarmă şi s-a ascuns în dulapul lui Ritchie. În aşteptarea poliţiştilor, hoţul, care s-a dovedit a fi un fan al Madonnei, şi-a luat o doză de energizant ca să nu moară de sete.  

Foto: NorthFoto
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter