Jean Paler, prădat de hoți. Actorul a rămas fără pensie: „M-au lăsat fără niciun ban”/ Video

Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 15:25

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, a fost prădat de hoți, după ce aceștia i-au clonat cardul și i-au luat toți banii pe care actorul îi avea. Astfel, acesta a rămas în cont cu suma modică de 38 de lei.

Potrivit îndrăgitului actor, acei bani erau destinați tratamentului său. Paler este cu atât mai supărat cu cât șansele pentru a-și recupera banii și a-i prinde pe hoți sunt minime.

Jean Paler, prădat de hoți

Jean Paler a ajuns într-o situație dificilă. Actorul, care a bucurat sufletele de sute de mii de oameni prin spectacolele sale, a fost jefuit. Acesta a rămas cu 38 de lei în cont, după ce niște hoți i-au sustras de pe card suma de 1000 de lei. Actorul intenționa să folosească acei bani pentru medicamentele de care are nevoie.

Acesta a precizat că a anunțat banca după ce i-ar fi fost clonat cardul, dar șansele de a-și recupera suma pierdută sunt minime.

Jean Paler a povestit că a intrat într-o casă de pariuri pentru a-și încărca telefonul, iar acolo a descoperit că nu mai avea bani pe card. A apelat la ajutorul familiei, care a verificat situația bancară a actorului. Se pare că apărea o singură tranzație efectuată, însă ora la care aceasta fusese făcută nu apărea.

Citește și: Jean Paler, de nerecunoscut. Actorul are mari probleme de sănătate

„Am intrat pentru a-mi încărca telefonul. Și, implicit, am intrat pe tranzacții, pe banii pe care îi aveam. Am realizat că nu mai aveam banii. A căutat cineva din familie, pe internet, o casă de pariuri. Ieri după-amiază, dar nu mai știu exact ora”, a povestit Jean Paler la Antena Stars.

Citește și: Ce pensie are Jean Paler: „Ce să fac cu atât de puțini bani?”

„M-au lăsat fără niciun ban”

„Pe site-ul băncii arată doar o tranzacție, dar nu arată ora. Acolo s-a întâmplat, nu casa respectivă de pariuri, ci cine mi-a clonat cardul, nu știu, mi-a spart cardul. Am făcut trei tranzacții. Exact cu banii pe care îi aveam pe card. M-au lăsat fără niciun ban. Zece milioane. Toți, mai puțin 38 de lei”, a precizat actorul.

Citește și: Jean Paler, umilit în Germania: „Și-au spus polițiștii între ei că sunt homosexual!” Prin ce a trecut actorul

Acesta a contactat banca la care are contul deschis, dar răspunsul lor nu a fost unul îmbucurător.

„Ei se vor ocupa, aștept să vorbesc cu ei și să completez niște formulare. Am dat toate datele. Se vor ocupa cei de la securitate să vadă. Dacă pot bloca banii, îi primesc înapoi, șansele sunt minime, din câte am înțeles eu”, a mai spus Jean Paler.

Citește și: Cristina Bâtlan, nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: „Un mare act să te arăți reală”

„La omul sărac, nici boii nu trag. M-am blocat, pur și simplu. Aseară, de exemplu, nu am închis un ochi de supărare”, a mai spus actorul.

Jean Paler, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, se confruntă de ceva vreme cu mari probleme de sănătate.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter