Inedit: Top 4 cei mai proşti hoţi din istorie. Vezi cum au fost prinşi

De Diana Zagrean, pe

Unii hoţi reuşesc să fure milioane de dolari sau de euro şi să fugă pe o insulă exotică. Alţii, mai puţin ingenioşi, nu au ajuns nici până la uşă. Vezi care sunt cei mai proşti hoţi din lume şi cum au fost prinşi.
Hoţul care a atacat un club de karate
Un hoţ din Columbia a avut nefericita inspiraţie să încerce să dea spargere în casa unde se antrena clubul de karate condus de campionul pan american Cristian Garces.
Acesta a povestit că hoţul furase deja un laptop şi două camere foto când a dat peste toţi membrii clubului de karate care îl priveau miraţi. După ce l-au bătut măr, hoţul a încercat să fugă, dar a fost imobilizat şi ţinut pe loc până la venirea poliţiei.
Hoţul care şi-a scris numele pe pereţii casei din care a furat
Un tânăr de 18 ani din Heaton Mersey, Stockport, Marea Britanie a vandalizat o clădire a unui centru educaţional epntru copii împreună cu un prieten. Cei doi adolescenţi au distrus mobilierul, tablele şi geamurile unui etaj al clădirii după care s-au apucat să fure computerele din sala IT.
Distraţi nevoie mare, cei doi au lăsat următorul mesaj pe uşile camerelor distruse: ” Peter Addison a fost aici”. Da, era numele unuia dintre cei doi…scris cu marker permanent.
Citeşte şi Şocant: Top 4 câştigători la loto blestemaţi. Vezi ce au păţit
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter