Cine este de fapt polițista sexy care a devenit virală pe Facebook

De Unica.ro, pe
Pe Facebook a circulat o fotografie cu o polițistă sexy, care a adunat mii de like-uri și reacții. Cine este ea de fapt?

Ea a absolvit cursurile școlii de agenți de poliție în urmă cu doi ani. Este angajată la Brigada Rutieră ca polițistă. În fotografia în care a fost surprinsă, ea superviza ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar, pe Bulevardul Unirii, din sectorul 2 din București.

Publicarea imaginii cu polițista nu a fost un act întâmplător, ci a făcut parte dintr-un experiment social, după cum arată Promotor. Acest experiment a fost realizat de către Sindicatul Europol cu prilejul Zilei Internaționale a Egalității dintre Bărbați și Femei.

La puțin timp după publicarea fotografiei cu polițista, a fost postată și o imagine cu un polițist de la Poliția de Frontieră. Fotografia cu el nu a fost însă la fel de populară.

Ca răspuns, Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o poză cu o altă polițistă, împreună cu povestea ei. Este vorba despre Iulia, o tânără polițistă din Botoșani, care a reușit să salveze viața unei fetițe de trei ani după ce tatăl ei amenințase că o va ucide pe copilă cu o macetă.

Citește și: Delia și Loredana Groza, sărut pe scena iUmor

Citește și: Gina Pistol, probleme după naștere: „Prima consecință pe care o observ”

Citește și: Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Citește și: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

„Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu polițista surprinsă în trafic, lângă mașina de serviciu”, a scris MAI pe Facebook. „Astăzi, Iulia, a reușit să salveze viața unei fetițe de 3 ani. Tatăl fetiței, cunoscut cu anumite afecțiuni și sub influența băuturilor alcoolice, le-a scos cu violență din casă pe mama și bunica acesteia, apoi a amenințat că va ucide fata cu o macetă. Iulia a reușit să negocieze cu bărbatul. După o discuție de aproximativ 20 de minute, l-a convins să îi ofere fetița în siguranță”.

Iulia a povestit și ea cum s-a simțit când a salvat-o pe fetiță: „Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu! În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima”.

MAI a mai scris: „După această scenă, bărbatul s-a predat polițiștilor aflați la fața locului și s-a întocmit un dosar penal pe numele său. Iulia este polițistă de 3 ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al Municipiului Botoșani. Felicitări!”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter