Inedit pe net: Care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor

De Diana Zagrean, pe

De la reacţii violente , la plâns în hohote şi modificarea aspectului pentru a semăna cu idolii lor, fanii înrăiţi nu se dau în lături de la nimic pentru a impresiona.
Cei mai obsedaţi dintre ei şi-au făcut un obicei din a posta pe internet filmuleţe în care se exprimă (prea) liber cu privire la vieţile private ale actorilor, cântăreţilor sau chiar personajelor pe care le admiră. Iată care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor pe net.
Chris Crocker: Lăsaţi-o pe Britney în pace!
Inedit pe net: Care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor

Americanul a ajuns celebru în 2007 odată cu videoclipul în care îi lua apărarea cântăreţei Britney Spears. Videoclipul a avut peste 4 milioane de vizualizări în doar două zile. În videoclip, Chris, machiat şi cu lacrimi în ochi îi roagă pe toţi criticii cântăreţei să o lase în pace, spunând că aceasta a trecut prin multe greutăţi în ultima vreme, cum ar fi pierderea părului, un divorţ şi naşterea celor doi copii.


Fan Harry Potter: Sunt cel mai mare şi obsedat fan al lui Harry!
Inedit pe net: Care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor

O altă apariţie mirobolantă pe Youtube şi reţelele sociale este un tânăr care se autoproclamă cel mai mare fan al lui Harry Potter. El şi-a luat numele personajului, spune despre sine că este obsedat şi îşi prezintă casa transformată în muzeu dedicat vrăjilor şi citatelor din celebra franciză britanică. Tânărul are chiar şi 4 tatuaje tematice, unul dintre ele fiind bătut peste un autograf al autoarei J.K. Rowling.

Emma Clark: Cum ai putut să faci asta, Kristen?!
Inedit pe net: Care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor

Vestea că actriţa Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders a declanşat o reacţie mai mult decât violentă în această femeie britanică. Ea ţipă şi plânge, acuzând-o pe Kristen Stewart de trădare, răutate şi prostie.

Fanii din Mexic ai lui Justin Bieber se tăvălesc pe jos
Inedit pe net: Care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor

Aflând că biletele pentru concertul lui Justin Bieber s-au epuizat, o fetiţă se prăbuşeşte în lacrimi şi se tăvăleşte la propriu pe jos, spunând că trebuie să meargă la concert. Mai târziu, alte fetiţe plâng şi suspină, rugându-l pe starul american să revină în Mexic. „Nu mai suport, aş face orice numai să revină în Mexic, să mai vină o dată!”, spune una dintre acestea printre sughiţuri.

Fata posesivă: Voi fi prietena ta!!
Inedit pe net: Care sunt cei mai nebuni fani ai vedetelor

Deşi aici nu este vorba despre vreo vedetă neapărat, fata din videoclipul de mai jos a adunat un număr record de vizualizări cu acest cântecel. În plus, videoclipul a devenit o baza pentru tot felul de glume şi insinuări la adresa fetelor prea obsedate de relaţiile romantice şi băieţii care le pică în mreje. Ea îi vorbeşte iubtului (imaginar sau real), spunându-i că nu este nevoie să ascundă lucruri de ea prin casă, deoarece ea a furat oricum cheia şi că îl va urmări zi de zi, controlând orice ar face acesta. În refren, ea spune că dacă ar fi prietena lui, nu l-ar lăsa niciodată să plece undeva fără un reportofon lipit de haine şi că a stabilit deja numele viitorilor lor copii.


Foto: Facebook, capturi video Youtube
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter