A început să plângă după ce viitorul soț i-a arătat câteva fotografii din copilărie. Ce a descoperit

De Amelia Matei, pe
Justin și Amy Pounders sunt doi tineri proaspăt căsătoriți din Florida, care s-au întâlnit prin intermediul unui site de matrimoniale.

Justin spune că s-a îndrăgostit de Amy la prima vedere, în timp ce ea doar îl simpatiza la început.

Au socializat prin intermediul rețelei de socializare, apoi prin telefon, iar după câteva săptămâni au ieșit la o întâlnire. Cei doi deveniseră atât de apropiați, încât Amy l-e spunea prietenilor că merge la întâlnire cu viitorul soț.

Și nu a grșit! După doi ani de relație, Amy și Justin și-au unit destinele. Însă cu puțin timp înainte de nuntă, cei doi au descoperit un lucru neașteptat.

Mama mirelui i-a arătat viitoarei mirese un album cu fotografii din copilăria lui Justin. Nu mică i-a fost mirarea lui Amy cand s-a văzut într-o fotografie de grup a lui Justin de când era la grădiniță. Când a luat în mână poza a început să plângă. Fata l-a recunoscut pe Justin printre copii, iar ea stătea chiar lângă el. Se plăceau încă de pe atunci și au vrut să stea unul lângă celălalt în fotografie.

Justin și Amy Pounders au fost colegi de grădiniță, au fost vecini de cartier în copilărie, dar au mers la școli diferite când au mai crescut. Acum, după mai bine de două decenii, s-au reîntâlnit și s-au căsătorit.

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Citește și – I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter