Cheryl şi Jessica îşi iartă iubiţii infideli. Vezi cu ce condiţii!

De Stela Moisescu, pe

În prezent Jessica Biel şi Cheryl Cole sunt în tratative cu foştii iubiţi, care le imploră iertarea. Atât Justin Timberlake, cât şi Ashley Cole s-au săturat de…
… singurătate şi aventuri. Acum se întorc ispăşiţi la fostele iubite. Ar trebui ele să-i primească înapoi?

Cazurile de acest gen răsar ca ciupercile după ploaie! Te înşală „pe faţă”, îţi dă papucii dintr-o ceartă banală, are nevoie de o pauză, sau pur şi simplu nu mai dă niciun semn de viaţă… Evident că în aceste situaţii relaţia se duce pe apa sâmbetei! Nu mai este însă deloc evident că, după o perioadă, cel care te-a rănit nespus te vrea înapoi şi te roagă să-i mai dai o şansă. Ar trebui să o faci? După toate raţionamentele NU! Doar că inima are prea puţin de-a face cu raţiunea.

Sunt şi cazuri în care iei decizia de a-l primi înapoi doar cu inima! Femei precum Chery Cole şi Jessica Biel, care au o mulţime de bărbaţi la picioare şi o avere considerabilă, iau în considerare împăcarea pentru simplul motiv că încă îl iubesc.

Cheryl vrea dovezi materiale de iubire de la fostul iubit

După ce a aflat că soţul o înşală Cheryl Cole n-a stat pe gânduri şi a intentat divorţul. Iată că un an mai târziu Ashley Cole a decis să-şi pună din nou verigheta pe deget, la propriu! Jucătorul lui Chelsea n-a mai purtat verigheta din anul 2008, aşa că acest gest spune multe despre intenţiile sale. Ashley le zice prietenilor că Cheryl este femeia vieţii lui şi că ar face orice să se împace cu ea. El este ferm convins că o va duce din nou pe frumoasa cântăreaţă la altar!

Cheryl a luat spusele fostului soţ foarte în serios şi, potrivit publicaţiei The Sun, i-a propus o negociere pentru a deveni din nou soţia lui. Cântăreaţa a întocmit o listă cu lucrurile pe care şi le doreşte de la el. Ei bine, împăcarea îl va costa scump pe Ashley, însă se pare că el a acceptat deja oferta.

Iată ce conţine lista: o nouă vilă luxoasă, ca să nu mai locuiască în vechea casă, pe vremea când el a înşelat-o, un studio de înregistrări dotat după cerinţele ei, pentru a înregistra cu fetele de la Girls Aloud, un inel de logodnă care să-l întreacă pe cel vechi în strălucire, pe care, se pare că l-a aruncat, să plătească el costurile nunţii plus luna de miere, iar cireaşa de pe tort, mama lui Cheryl să locuiască cu ei, când revin în noua casă.

Cheryl este perfect conştientă de criticile care-i vor fi aduse de public, dacă îl iartă pe Ashley, aşa că vrea să fie sigură că pasul merită făcut.

Jessica speră că fostul iubit va trece testul timpului

Jessica Biel s-a despărţit de Justin Timberlake în luna martie, după patru ani de relaţie presărată cu certuri şi împăcări. Despărţirea a fost de comun acord, iar cei doi au spus că vor rămâne prieteni. Jessica l-a iertat pe Justin în luna octombrie, când se zvonea că artistul ar fi înşelat-o pe actriţă cu o altă actriţă, Olivia Munn. Se pare că Justin ar fi minţit-o că s-a despărţit de Jessica, pentru a o convinge să-l însoţească în camera de hotel. Cam la fel a încercat să facă şi cu Mila Kunis, pe vremea când cei doi filmau pelicula „Friends with benefits”. Iată că în luna martie se pare că tot el a pus punct relaţiei pe motiv că Jessica este prea posesivă (?!)

Acum cântăreţul pare să regrete decizia şi susţine că viaţa de burlac nu e chiar aşa de grozavă. Apropiaţii lor declară că cei doi vor să acorde o nouă şansă relaţiei, dar de această dată iau totul cât se poate de lent. Momentan doar ies în oraş împreună. De exemplu, pe 3 iulie cuplul a luat masa la un restaurant din Toronto. Se pare că Jessica vrea doar să se bucure de timpul petrecut cu fostul iubit şi nu se grăbeşte să-l primească cu totul în viaţa ei!

Care metodă de împăcare ţi se pare mai bună: testul banilor, marca Cheryl sau testul timpului, marca Jessica? Tu ţi-ai primi înapoi iubitul infidel?

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter