Hoteluri din Grecia pentru luna de miere

De Steluţa Năstase, pe

O bărcuţă vă poartă la apus pe marea azurie, iar voi doi sorbiţi din cupe de şampanie acompaniaţi de parfumul delicat al lumânărilor şi de acordurile armonioase ale valurilor.
Trăieşte această feerie alături de jumătatea ta în vilele de pe tărâmul zeilor care vă surprind cu atenţii mici în fiecare zi!

Elounda Gulf Villas and Suites îţi face nunta

Aşezate maiestuos pe dealul cu vedere la Golful Mirabello din Creta, cele 18 vile elegante cu piscină privată şi cele 10 apartamente de lux, au fost concepute cu design individual, fiind gata pregătite să vă ofere un colţişor de linişte şi de armonie. Pentru voi doi există Vila Egeeană cu dormitor matrimonial decorat în culori calde sau vii, cu materiale textile fine, piese de mobilier elegante şi ferestre imense, care capturează priveliştea spectaculoasă oferită de golf. Dacă conturile îi sunt generoase, convinge-l să vă cazaţi la Executive Spa Villas cu două dormitoare unic ornamentate, living spaţios, bucătărie şi o piscină privată infinită cu jacuzzi şi jeturi de apă spectaculoase.
La Vilele Prezidenţiale Spa aveţi la dispoziţie chiar şi o sala de gimnastică privată în aer liber, precum şi baie de aburi pentru relaxare în doi dupa o zi lungă la soare. Dacă plănuiţi să ajungeţi împreună la altar, resortul romantic este specializat în nunţi şi vă scapă de orice griji. Un consultant se ocupă de toate detaliile: documentele legale, ceremonia civila şi religioasă la biserica hotelului, decoraţii, şampanie şi dulciuri greceşti. În plus, gazdele hotelului tratează regeşte însurăţeii, le asigură muzică, o cameră gratuită pentru pregătiri, masaj de relaxare înainte de nuntă, mic dejun la pat după nuntă şi un cadou-supriză.

Află surprizele Departamentului Romantic de la Hotelul Blue Palace din Creta pe TV Travel!

Sejur ca în 1001 nopţi la Lindos Memories

Plajele virgine din Rhodos înconjoară hotelul din toate unghiurile şi de pe nisipul auriu ai impresia că vezi un sat de zahăr cubic, colorat de flori bougainvillea şi leandrii roz. Acropolele din satul Lindos, aflat în apropierea resortului Lindos Memories, păzeşte cu străşnicie terasele petrecăreţe care concurează să-ţi ofere cele mai drăguţe privelişti la apus. Imaginaţi-vă că poposiţi într-un decor desprins din basmul 1101 nopţi, camera este presărată de flori şi fructe, iar o şampanie rece vă aşteaptă să sărbătoriţi ca doi porumbei fericitul eveniment. În fiecare dimineaţă sunteţi răsfăţaţi cu pâine toast, brânzeturi rafinate, sushi, sucuri proaspete de fructe şi prăjituri glazurate cu ciocolată, toate aduse la pat.
Închideţi ochii şi predaţi-vă plăcerilor gastronomice ale Tavernei Lindia. Prânzul este servit în sistem à la carte, iar în fiecare joi se organizează seara grecească cu delicioase fripturi rumenite la grătar, muzică folclorică şi dans. La amurg, merită să vă retrageţi la Apollo Bar, locul ideal pentru a vă relaxa cu un cocktail acompaniat de muzica de pian live şi de o atmosferă seducătoare.

Răsfăţ la jacuzzi în camera de La MerDeluxe – Santorini

Faimosul resort îşi etalează frumuseţea la numai 10 km de capitala Fira în staţiunea Kamari cu o plajă primitoare garnisită cu nisip negru şi o rocă enormă numită Mesa Vouno – de-a dreptul spectaculoasă noaptea când este luminată feeric. Construit în 2009, cu arhitectura sa şic, dar tradiţional cicladică, este un refugiu perfect pentru cazare de lux, delicii mediteraneene şi ultimele inovaţii SPA. Petreceţi luna de miere într-un mic sat, într-o atmosferă minimalistă şi imaculată, în camere cu mobilier şi decor de culoare albă, unde vă puteţi răfăţa ore între întregi în jacuzzi sau în cada cu hidromasaj, iar room-service-ul vă satisface orice capriciu culinar 24 de ore din 24. La doar două minute de hotel, puteţi să vă plimbaţi cu tălpile goale plaja cu nisip negru şi să aşteptaţi apusul soarelui în Marea Egee cu o sticlă de şampanie. Dacă întârziaţi prea mult şi rataţi cina, personalul prietenos vă poate pregăti o gustare light cu brânzeturi, salată şi friptură la grătar.

Află ce bunătăţi v-a pregătit Master Chef-ul de la Hotelul Sheraton Rhodes Resort pe TV Travel!

Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter