Ce tradiție au încălcat Kate Middleton și Prințul William în noaptea nunții

De Oana Dinu, pe
Chiar dacă viața într-o familie regală vine la pachet cu o mulțime de reguli și tradiții, acestea nu sunt întotdeauna respectate cu strictețe. O dovedesc deseori Ducii de Sussex, dar și cuplu Kate Middleton - Prințul William, care au încălcat o tradiție importantă chiar în noaptea nunții. 

Potrivit tradiției regale, cuplul proaspăt căsătorit trebuie să plece imediat în luna de miere. Chiar și așa, Ducii de Cambridge au amânat călătoria și aparent au petrecut noaptea nunții la Palatul Buckingham, scrie HarpersBazaar.

Unul dintre motivele pentru care au procedat așa, deși au dovedit în repetate rânduri că sunt un cuplu conservator, ar fi fost oboseala resimțită după o zi plină de festivități și ceremonia religioasă grandioasă, pe care oameni din întreaga lume au avut ocazia să o urmărească prin intermediul televiziunilor, așa cum s-a întâmplat și în cazul Ducilor de Sussex.

Pe de altă parte, Prințul William, pilot în operațiunile de căutare și salvare, nu a vrut să-și abandoneze îndatoririle regale și s-a întors la muncă după nuntă, ceea ce i-a împiedicat să plece imediat în luna de miere. Ei au călătorit după zece zile pe o insulă privată, Seychelles.

În cazul lui Meghan și  Harry, deși mai întâi s-a spun că își vor petrece luna de miere în Canada, la Fairmont Jasper Park Lodge, apoi în Namibia, nu se știe unde au mers de fapt cei doi îndrăgostiți. Cert este că, deși au plecat mai repede în vacanță, s-au întors peste puțin timp să-și reia obligațiile.

Citește și: 

Thomas Markle, dezvăluire incredibilă! S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă

Prințul Harry o apără pe Camilla: „Nu este o mamă vitregă diabolică”

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter