Adelina Pestrițu, despre o nouă sarcină: ”Suntem în proces de facere”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 octombrie 2019, 18:13
Adelina Pestrițu a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. Fosta prezentatoare de televiziune își dorește un frățior sau o surioară pentru micuța Zenaida.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit în luna iulie a acestui an, însă până acum nu au reușit să plece în luna miere. Cei doi speră să plece cât mai curând în Maldive, iar Ade a mărturisit că și-ar dori să se întoarcă… trei: „N-am plecat, n-am ajuns să ne facem luna de miere. Sperăm să fie în curând în Maldive. Dar, având în vedere că peste o săptămână suntem din nou naşi, nu prea putem să ne facem planuri, pentru că trebuie să trecem peste această perioadă agitată, avem foarte multe evenimente, trebuie să aflu dacă plec la L.A., dacă nu plec, ce se întâmplă…”, – a declarat Adelina Pestrițu în emisiunea online „E OK să fii vedetă?”, moderată de Dana Săvuică.

„Poate îl ducem în prima lui vacanţă, cum a fost şi Zeny, când avea patru-cinci luni în burtica mea, la New York. Deci e foarte posibil. Nu ştim încă, barza încă nu mi-a dat nicio veste, este foarte secretoasă barza asta. Eu tot insist s-o trag de limbă, dar văd că nu-mi dă nicio veste. Suntem în proces de facere”, – a mai spus Adelina Pestrițu pentru sursa citată.

Adelina Pestrițu se mândrește cu o siluetă de invidiat, chiar perfectă am putea spune, motiv pentru care, îndrăgita vedetă ne va prezenta în fiecare zi de joi câte unul din antrenamentele pe care aceasta le face la sala de fitness.

Vezi imagini cu Adeline Pestrițu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter