Gwyneth Paltrow, imagini din luna de miere petrecută în Europa

De Oana Dinu, pe
Gwyneth Paltrow și soțul ei, Brad Falchuk, se află în luna de miere în mai multe țări din Europa. Actrița a împărtășit cu fanii câteva imagini de la Paris.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, s-a măritat cu producătorul de televiziune Brad Falchuk (47 de ani) săptămâna trecută, după trei ani de relație. Cei doi își petrec luna de miere în Europa, iar actrița își ține fanii la curent cu fiecare pas, conform Daily Mail.

După ce au vizitat Italia, de unde starul din Iron Man a postat o fotografie superbă în care a surprins apusul, la Umbria, o regiune deluroasă din centrul Italiei, îndrăgostiții și-au continuat călătoria spre Franța.

Gwyneth Paltrow le-a arătat fanilor ei de pe Instagram apartamentul de lux în care s-a cazat alături de soțul ei la Paris și imagini de la Fundația Louis Vuitton, un muzeu de artă și un centru cultural.

Gwyneth Paltrow, imagini din luna de miere petrecută în Europa

De asemenea, actrița s-a pozat pentru cei 4.7 milioane de urmăritori de pe rețeaua de socializare în holul hotelui din Paris, lângă ornamentele cu florile ei preferate: „Bonjour les fleurs”, a scris Gwyneth Paltrow alături de fotografie.

Gwyneth Paltrow, despre căsătoria cu Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow a vorbit recent, într-un interviu acordat revistei Marie Claire UK, despre nunta cu Brad Falchuk și despre modul în care acesta a convins-o să se căsătorească din nou, după divorțul de Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Cei doi au fost căsătoriți timp de 11 ani și am împreună doi copii, Apple, în vârstă de 14 ani, și Moses, de 11 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) pe

 „O vreme m-am gândit serios la asta şi-mi spuneam: nu cred că o voi mai face vreodată. Am copii, care e scopul? Apoi l-am întâlnit pe acest bărbat incredibil care m-a făcut să mă răzgândesc, pentru care merită să-mi iau din nou acest angajament. Sunt genul căreia îi place să fie măritată. Îmi place să fiu soţie. Îmi place să-mi construiesc o familie, un cămin“, a mărturisit actriţa.
„Cred că mariajul este o instituţie nobilă, frumoasă şi valoroasă, care reprezintă un ţel permanent. Pentru că nu sunt de părere că te căsătoreşti şi gata, dimpotrivă, căsătoria este însăşi începutul. Prin căsătorie creezi cea de-a treia entitate de care trebuie să te îngrijeşti“, a mai spus actriţa.

Gwyneth Paltrow, despre confruntarea dinre Brad Pitt şi Harvey Weinstein

Gwyneth Paltrow a mărturisit faptul că producătorul Harvey Weinstein a hărțuit-o imediat după ce a primit rolul principal din „Emma“, în camera de hotel unde inițial fusese invitată să discute despre afaceri. Actrița și-a amintit că iubitul ei de atunci, Brad Pitt, i-a luat apărarea și a avut o confruntare cu Weinstein la premiera unui film, în 1995.

Gwyneth Paltrow si Brad Pitt

„Îi sunt atât de recunoscătoare lui Brad pentru că şi-a folosit puterea şi faima pentru a mă proteja, în perioada în care eram o necunoscută, şi astfel l-a speriat pe Harvey. Dacă nu era el, probabil că aş fi fost concediată. În schimb, după intervenţia lui Brad, Weinstein a încetat să mă mai hărţuiască şi a decis să «să lăsăm totul în urmă». Cred că şi-a dorit să-l păstreze pe Brad Pitt de partea lui“, a declarat Gwyneth.

Citește și:
Sursă foto: Hepta.ro/Northfoto.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter