Glume pe seama lui Trump și Putin, virale pe internet

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 19 iulie 2018, 16:02
O serie de meme-uri online au apărut după întâlnirea dintre președintele american, Donald Trump, și cel rus, Vladimir Putin. Glumele au devenit virale pe internet.

Donald Trump şi Vladimir Putin s-au întâlnit zilele trecute la Helsinki, cu intenția de a îmbunătăți relațiile tensionate dintre Statele Unite ale Americii și Rusia. Cei doi au participat și la o conferință de presă comună, în care Vladimir Putin a catalogat întâlnirea cu liderul american o „rundă fructuoasă de negocieri”. La rândul său, Trump a spus că dialogul cu Putin a fost unul „direct, deschis, profund productiv. A mers foarte bine.”

Pe seama acestei întâlniri s-au creat numeroase meme-uri, care mai de care mai amuzante, spre deliciul internauților, conform știrileprotv.ro.

Aceștia l-au ironizat pe președintele american pentru lipsa criticilor la adresa Rusiei și pentru faptul că a acceptat precizările lui Putin referitoare la zvonuri despre amestecul rușilor în alegerile prezidențiale din SUA, fără să obiecteze, discreditând serviciile americane de informaţii: „Nu a existat nicio coliziunea. Am învins-o cu ușurință pe Hillary Clinton” a concluzionat Trump.

„(…) Rusia nu a intervenit niciodată și nu intenționează să intervină în politica internă a SUA, inclusiv în alegeri (… )Mi-am dorit ca Trump să câștige pentru că a vorbit despre normalizarea relațiilor rusești” a ținut să precizeze președintele rus, Vladimir Putin.

Citește și: 

S-a măritat fără să știe că este ziua propriei nunți

S-a recăsătorit cu al doilea soț după ce și-a revenit din comă. Motivul este incredibil!

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter