6 filme pe care trebuie să le vezi când eşti la dietă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ai încercat mai multe strategii de motivare, ai stabilit-o ca rezoluţie permanentă, dar chiar şi asa tot nu ai reuşit să te mobilizezi să începi regimul de slăbire.
Dar dacă ţi-am spune că există filme care sunt reali factori determinanţi pentru voinţa ta în astfel de situaţii?

Iată în continuare câteva filme care te mobilizează pe loc şi te ajută să conştentizezi cât de important e să ai un regim alimentar sănătos.

The Nutty Professor (1996)

Aceste film „educativ nutriţional” nu doar că te va motiva să îţi respecţi dieta, dar te va şi ajuta să slăbeşti, doar urmărind filmul. O comedie cu Eddie Murphy la care râzi cu lacrimi este, în sine, o pastilă sănătoasă de slabit.

The Silence of the Lambs (1991)

Dacă  Eddie Murphy te-a amuzat, horificul Anthony Hopkins fără doar şi poate că te va îngrozi în horrorul „Tăcerea mieilor”. Dacă îţi aminteşti scenele de canibalism expuse într-o manieră aproape revoltătoare la vremea aceea, care îţi întoarce pur şi simplu stomacul pe dos, în mod sigur vei renunţa şi tu la cină.

Die Another Day (2002)

Secvenţa în care actriţa Halle Berry iese din mare, purtând celebrul costum portocaliu cu centură albă în talie, a atras atenţia bărbaţilor din toată lumea …dar şi admiraţia şi invidia femeilor, pentru că o astfel de scenă nu are cum să te lase rece.

Frumoasa mulatră nu dă niciun semn că ar îmbătrâni, chiar dacă are 45 de ani, şi asta pentru că actriţa duce o viaţă foarte echilibrată: sport şi dietă cu alimente sănătoase (multe legume şi proteine slabe).

Un astfel de rezultat merită orice efort!

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

Dintre toate identităţile pe care le ia acest spion atipic, cam încuiat, dar haios, Fat Bastard este memorabilă, şi asta din cauza impactului suferit de retina cinefilului.
Scena în care supraponderalul Fat Bastard mămâncă un copan de curcan în pat, în timp ce se unge cu carnea pe corp este absolut dezgustătoare! Îţi va tăia orice poftă de mâncare, dar îţi va stârni în schimb un apetit puternic pentru mese mai sănătoase.

Food, Inc. (2009)

Food, Inc. este un documentar realizat în 2009 pe care oricine ar trebui să îl urmărească, indiferent de masa corporală.
Pe lângă faptul că este într-adevăr un mod inteligent de motivare pentru slăbire, regizorul Robert Kenner realizează un documentat inteligent, captivant şi foarte educativ, aşa încât te face să nu mai priveşti niciodată în farfurie ca până acum.

Rocky

Fie că l-ai mai văzut de câteva ori, acest film reuşeşte să îţi inspire de fiecare dată aceeaşi vitalitate extraordinară, energie şi mult chef de mişcare, ca să nu spunem că aproape te scoate la jogging.
Antrenamentele făcute cu regularitate, aşa cum procedează Rocky Balboa, îţi vor reda vigoarea fizică, încrederea – odată ce te apuci de sport – şi, cel mai important, o rată de succes mai mare regimului tău.


Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter