Cum a ajuns o femeie să creadă că pozele ei în bikini i-au salvat viața

De Adina Radu, pe

Cloe Jordan este o tânără de 21 ani din Wolverhampton, Anglia și ca orice tânără iubește rețelele sociale și selfie-urile.

A post shared by cloejordan (@cloejordan_x) on

Vara trecută, tânăra și-a făcut destul de multe fotografii la mare, în bikini. Cloe are, încă din copilărie o aluniță pe abdomen. Până acum nu i-a dat mare importanță. După câteva selfie-uri, tânăra și-a dat seama că alunița ei are un aspect ciudat. Părea că alunița și-a schimbat forma și culoarea.

Cloe a mers la medic pentru a-și liniști temerile. Schimbările pe care le suferise alunița nu erau normale, erau de-a dreptul periculoase. Erau semn de melanom (cancer de piele).

Tânăra a fost șocată când medicul i-as spus că are o aluniță canceroasă. Din fericire, medicul a operat-o și tânăra a rămas doar cu o cicatrice (una destul de mare pentru că acest cancer avansase în straturile mai adânci ale pielii).

A post shared by cloejordan (@cloejordan_x) on

“Nu mi-am imaginat că aș avea ceva așa de serios atât de tânără, dar sunt recunoscătoare acum căci, selfie-urile mi-au salvat viața”.

Femeia și-a fotografiat cicatricea pentru a atrage atenția asupra pericolelor bronzului, în special a bronzului la solar. Cloe mergea să se bronzeze la solar de două ori pe lună.

“Știam că dacă îmi voi împărtăși experiența, ar merita dacă aș opri cel puțin o persoană de a mai folosi bronzarea la solar. Nu voi mai sta să mă bronzez niciodată, mai bine folosesc o sticlă de autobronzant decât să îmi deteriorez pielea.”

Sursa foto Instagram

Citește și Ce risc ai să faci cancer de piele, în funcție de numărul de alunite

Citește și Cum poate să arate cancerul de piele! O poză devenită virală îți poate salva viața!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter