Emoționant! Băiețelul bolnav de cancer care s-a rugat să mai trăiască până la nașterea surioarei lui

De Adina Radu, pe
Bailey Cooper este un băiețel care s-a luptat cu o boală necruțătoare și a cărui ultimă dorință a fost să mai trăiască până la nașterea surioarei lui. La câteva ore după ce aceasta a venit pe lume, Bailey a murit.

Citește și: Mesajul surprinzător pe care îl trimite o femeie supraponderală celor care îi critică greutatea.

Familia Cooper stă în Bristol, Marea Britanie, iar în vara anului 2016 au primit o veste îngrozitoare: Bailey (nouă ani), unul dintre cei doi băieți ai familiei a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin (LNH), o formă de cancer a sistemului limfatic. Deși boala băiatului a degenerat rapid, Bailey și-a dorit foarte mult să mai rămână în viață până la nașterea surioarei lui. Părinții lui Bailey, Rachel și Lee i-au spus fiului cel mare că poate să aleagă el numele micuței abia venite pe lume în noiembrie 2017, așa că acesta a botezat-o Millie, iar părinții au surprins într-o fotografie momentul emoționant când Bailey o ține în brațe pe nou-născută.

Băiețelul bolnav de cancer care s-a rugat să mai trăiască până la nașterea surioarei lui

 

Deși doctorii îi informaseră pe părinții lui Bailey că organismul acestuia nu va rezista din cauza cumplitei boli și că se va stinge înainte ca Millie să se nască, dorința celui mic de a apuca să își vadă sora venind pe lume a fost uriașă, iar în noiembrie visul i s-a împlinit. Totuși, imediat după nașterea lui Millie, Bailey a început să se simtă din ce în ce mai rău. „Bailey a ținut-o în brațe pe cea mică și s-a purtat cu ea ca un adevărat frate mai mare – a îngrijit-o, i-a schimbat scutecul și i-a cântat“, au povestit printre lacrimi părinții lui Bailey pentru un ziar britanic.

Băiețelul bolnav de cancer care s-a rugat să mai trăiască până la nașterea surioarei lui

În ciuda vârstei fragede, Bailey știa că va muri și și-a organizat singur înmormântarea, cerându-le părinților lui să nu îl jelească mai mult de 20 de minute și să roage rudele să poarte costume de super-eroi când îl vor conduce pe ultimul drum. În Ajunul Crăciunului anului trecut, Bailey a murit. Numeroase persoane din Bristol și din zona în care trăiește familia Cooper au transmis mii de mesaje de condoleanțe familiei îndurerate și au lăsat comentarii de încurajare pe conturile de Facebook ale lui Rachel și Lee.

Foto: Facebook/LeeCooper

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter