După ce a pierdut două sarcini s-a hotărât să serbeze zilele de naștere ale copiilor străzii

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 18 iulie 2018, 16:00
Un cuplu din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a înființat o organizație care se ocupă cu serbarea zilelor de naștere ale copiilor străzii. Ideea le-a venit la scurt timp după ce au pierdut două sarcini.

Mary Davis și soțul ei, Ari Kadin, și-au dorit tare mult un copil. Însă Mary a pierdut două sarcini. Atunci au decis că se pot bucura alături de alți copii, mai puțin norocoși, copii care locuiesc pe străzile din Los Angeles. Așa a apărut organizația Worthy of Love, prin intermediul căreia organizează petreceri pentru zilele de naștere ale micuților care, deși nu au un acoperiș deasupra capului, tot merită să aibă o aniversare.

Citește și: O companie a permis angajaților să lucreze doar 4 zile pe săptămână. Ce s-a întâmplat după 2 luni

Astfel, în fiecare lună, Mary organizează o petrecere imensă pe acoperișul unei clădiri situate pe Skid Row, Los Angeles, casa unora dintre cei mai săraci americani.

Foarte mulți copii din Skid Row au nevoie să se simtă importanți și iubiți. Nu am realizat cât de multă bucurie ne pot aduce și asta m-a ajutat să mă vindec”, a declarat Mary Davis pentru CBS News.

Când tânăra a început să organizeze petreceri, la adăpost erau doar 15 copii. După șase ani, la petrecere vin peste 200 de copii.

După ce a pierdut două sarcini s-a hotărât să serbeze zilele de naștere ale copiilor străzii

Foto: Petrecere organizată de Worthy of Love (Sursă: Facebook)

După ce au văzut peste 6.000 de copii cum își serbează zilele de naștere, Davis și Kadin au reușit să conceapă propriul copil, o fetiță, căreia îi vor organiza prima aniversare în același loc.

Citește și: O tânără a parcurs distanța Timișoara – Cluj pe bicicletă: „Am descoperit o Românie frumoasă, dar și o Românie nepăsătoare”

Vreau să crească știind că sunt copii care nu primesc tot ceea ce ea are. Trebuie să îi ajuți pe cei din jur și să aduci puțină fericire celor care au atât de multă nevoie de ea”, a declarat Mary.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter