Destinaţii inedite: Top 4 locuri incredibile de sub pământ

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 17:11

Natura ne uimeşte cu frumuseţea ei şi locurile unice de fiecare dată când plecăm în căşătorii. Uneori, destinaţiile exotice nu sunt neapărat departe, cât…la adâncime. Iată un top 4 locuri incredibile de sub pământ.
Mina de sare Wieliczka, Polonia
Acest loc este unic în lume şi atrage turişti încă din secolul al 14-lea. Mina de sare poloneză a fost dată în folosinţă în Evul Mediu şi acum a ajuns să aibă în interior o catedrală în mărime naturală. Candelabrele care împodobesc sălile catedralei sunt făcute, la rândul lor din sare. Anual, peste un milion de vizitator trec pragul minei, pentru a vizita labirintul de structuri, coridoare şi camere impresionante.

Catacombele capucinilor din Sicilia
Dacă îţi plac mumiile şi vrei să vizitezi cel mai sinistru loc înţesat cu morţi din Europa, trebuie să vizitezi catacombele călugărilor capucini din Sicilia, Italia. Aici se găsesc peste 8.000 de mumii vechi de câteva secole. Cel mai itneresant lucru este că mumiile călugărilor nu emană niciun fel de miros, în ciuda faptului că multe mumii încă au bucăţi de piele, păr şi chiar ochi. Tot aici găsiţi şi o mumie foarte bine păstrată a unei fetiţe pe nume Rosalia Lombardo.

Arunca o privire si vezi cele mai frumoase saline din Romania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter