De ce toți bărbații invitați la nunta Pippei Middleton cu James Matthews au purtat costume aproape identice

De Mihaela Dobre, pe
Pippa Midleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit weekend-ul trecut  cu omul de afaceri James Matthews, în comitetul englez Berkshire. La acest eveniment, considerat „nunta anului 2017” de către presa britanice, au luat parte numeroși membrii ai familiei regale a Marii Britanii, dar și personalități din lumea mondenă.

Citește și – Pippa Middleton și detaliul din ținuta sa care a făcut legatura cu nunta sorei sale, Kate

Dacă doamnele și domnișaorele s-au întrecut în ținute care mai de care mai extravagante, domnii au purtat ținute foarte asemănătoare. În frunte cu mirele James Matthews, tatăl și fratele miresei, prinții William și Harry, dar și ceilalți invitați au purtat costume aproape identice, diferită fiind doar culoarea vestei.

Care este motivul? Fiind înrudită cu Familia Regală Britanică prin căsătoria surorii ei cu Prințul William, Pippa Middleton a trebuit să respecte, de asemenea, protocolul regal la nunta ei. Acesta prevede ca bărbații să poarte fracuri negre sau gri cu veste și pantaloni gri, în dungi.

Doamnele sunt sfătuite, potrivit ghidului Debretts, să poarte la un astfel de eveniment ținute de zi inteligent alese: adică un costum sau o rochie cu jachetă. Pălăria este, de asemenea, un accesoriu obligatoriu pentru femei, la fel și dresul negru sau de culoarea piciorului.

Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la brațul soțului său, James Matthews. Au existat reguli stricte de securitate în orășelul unde a avut loc nunta, iar localnicii au fost rugați să aibă asupra lor actele de identitate și să nu facă declarații pentru presă.

Mireasa a primit ovații din partea celor apoximativ 100 de fani și localnici. Pippa a radiat de bucurie de când a ieșit din mașina Jaguar decapotabilă purtând o rochie de mirească marca creatorului britanic Giles Deacon, creată pentru a da impresia că nu are cusături. Rochia a fost însoțită de vălul marca Stephen Jones, dar și de o tiara Maidenhair Fern și pantofi de satin în culoare ivorie Manolo Blahnik.

Citește și – Ce regula controversată a impus Pippa Middleton la nunta ei

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter