Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 12:24
Cristian Tudor Popescu (61), unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români, are doi băieți, Tudor și Cristian.

Dacă mezinul familiei, Cristian, a apărut în atenția presei atunci când a luat bacalaureatul în 2014, deși ar fi trebuit să îl ia cu doi ani mai devreme, despre Tudor (30) nu se știu prea multe lucruri.

Fiul cel mare al jurnalistului nu a călcat pe urmele tatălui, având propria firmă de producție audio-video. A fost editor de sunet în producţia cinematografică „Tenis”, în care joacă printe alţii actorul Andi Vasluianu şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”.

Cel mai probabil, tânărul în vârstă de 30 de ani a ajuns să aibă succes în lumea filmului moștenind pasiunea părintelui său, Cristian Tudor Popescu fiind recunoscut drept un cinefil autentic.

Cu toate că deține propria companie, Tudor D. Popescu  își găsește timp să cânte la tobe în două trupe,  „The Pixels” și „Penny Chillin”, cu care concertează în diverse cluburi din țară. Muzica lor se adresează mai multor tipuri de public – indie, alternative, underground, electro, încorporând elemente mecaniciste, robotice, moderne şi oferind publicului un adevărat spectacol.

Pasionat de tenis și de filme, Cristian Tudor Popescu publică adesea cronici dedicate ambelor domenii. Are un doctorat în cinematografie, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc. Jurnalistica sa este caracterizată de replicile tăioase la adresa politicienilor și nu numai.

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Citește și – O știi din „Nea Mărin miliardar”. Cum arată și cu ce se ocupă acum nepoata lui Toma Caragiu

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter