Cum arată casa care se construiește în doar 6 ore și poate fi mutată oriunde

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 16:46
Un arhitect din Italia a proiectat o casă modulară modernă, care poate fi asamblată în doar șase ore și costă în jur de 30.000 de dolari.  Este vorba despre Renato Vidal, cel care a făcut posibil totul, având nevoie de doar trei oameni pentru asamblarea locuinţei.

Construcția este rezistentă la cutremure, vine împreună cu uși și ferestre, iar prețul variază în funcție de suprafața dorită. Cea mai mică are 27 de mp și costă 24.000 de euro, iar cea mai mare – 84 de mp și costă 54.000 de euro.

Indiferent de dimensiune, fiecare modul are înălțimea de 6,5 metri, ceea ce înseamnă că este compus din două niveluri: parter și etaj mansardat. Parterul este ocupat de baie si zona de zi, compusă din living și bucătărie, iar etajul este alocat dormitoarelor.

De asemenea, casa este ecologică și are capacitatea de a se autosusține cu panouri solare și becuri LED, care o fac independentă energetic.

Mai mult, fiind o casă care poate fi mutată, în unele țări nu este nevoie de autorizație de construire pentru aceasta.

Aceste construcții ecologice prefabricate se realizează la comandă, durata onorării unei comenzi fiind între 30 și 40 de zile lucrătoare, perioadă după care se efectuează livrarea la locația stabilită de cumpărător și, implicit, asamblarea modulelor alese.

Citește și – O femeie și-a construit singură casa, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube

Citește și – 4 trucuri eficiente care vor salva spațiu într-o baie mică

Foto – captură Youtube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter