Cum arată azi actorii din serialele TV pentru adolescenţi

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:30

Au cucerit audienţa, au frânt inimile admiratoarelor şi au declanşat o reală isterie în rândul adolescenţilor de pretutindeni. Pentru unii dintre actori, „Melrose Place”…
…”Baywatch” şi „Beverly Hills” au fost adevărate rampe de lansare, în timp ce pentru alţii, celebrele roluri pare-se că le-au condamnat cariera.

Iată cum arată astăzi actorii din serialele mult îndrăgite, după 20 de ani de la lansarea lor.

Yasmine Bleeth

Nimeni nu poate contesta faptul că actriţele din Baywatch sunt cele mai sexy salvamare din toate timpurile. Carmen Electra şi Pamela Anderson îşi păstrează şi astăzi, după 20 de ani de la difuzarea serialului care le-a făcut celebre, statulul de staruri sexy, fără să o omitem pe Yasmine Bleeth, care a cucerit admiratorii cu ochii ei albaştri.

În vârstă de 42 de ani, actriţa este la rândul său într-o formă de invidiat, interpreta Carolinei Holden îmbrăcând anul trecut ţinuta ei preferată – costumul de baie – într-o campanie la lapte.

Ascunsă de ochii presei în general, Yasmine a cunoscut şi momente de declin în viaţa personală. În 2001, actriţa a fost arestată pentru consum şi deţinere de droguri.

Cum arată azi actorii din serialele TV pentru adolescenţi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter