Cum a reacționat familia lui Steve Irwin când a aflat că regretatul naturalist va primi o stea pe „Walk of Fame”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 30 noiembrie 2017, 12:55
Steve Irwin, cunoscut și sub denumirea de „Vânătorul de crocodili”, va primi post-mortem o stea pe „Hollywood Walk of Fame”, pentru contribuțiile pe care le-a adus prin intermediul documentarelor sale despre fauna sălbatică.

Reacția lui Terri, Robert și Bindi Irwin la aflarea acestei vești a fost surprinsă cu o camera de filmat și este deosebit de emoționantă. Soția și copiii regretatului naturalist se strâng în brațe și sar în sus de bucurie.

Fiica lui Irwin a scris, de asemenea, și un mesaj pe Twitter cu această ocazie:

„Sunt nespus de emoționată să împărtășesc cu voi vestea pe care am primit-o că tata va fi onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Tata a schimbat lumea ajungând la oameni prin ecranele televizoarelor pentru a le aduce aventura unei vieți. A avea numele său pe o stea de la Hollywood înseamnă enorm pe măsură ce îi continuăm munca sa”.

Încă de la moartea sa, familia i-a onorat memoria „vânătorului de crocodili”, continuând munca cu animalele sălbatice.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Steve Irwin a murit în septembrie 2006 în apele din apropierea coastei statului Queensland, în timpul filmării unui film documentar subacvatic, după ce a fost înțepat în piept de o pisică de mare.

Citește și – De ce văduva lui Steve Irwin, celebrul vânător de crocodili, nu s-a mai implicat în nicio relație după moartea soțului ei

Citește și – Scrisoarea lui Steve Irwin către părinții săi – ce le-a scris înainte să moară

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter