Cine va prezenta Sezonul 4 al show-ului “Asia Express”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 12:10

Sezon 4 al show-ului “Asia Express” va fi plin de surprize pentru publicul telespectator.

În acest sezon nou, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, lucru care face ca drumul și misiunile pentru concurenți să fie cu adevărat surprinzătoare.

Sezonul 4 Asia Express nu va mai fi prezentat de Gina Pistol, care se află în concediu de maternitate. Potrivit informațiilor apărute în presa mondenă, cea care îi va lua locul Ginei Pistol pentru postul de prezentatoare, pentru acest sezon, ar putea fi Irina Fodor. Soția lui Răzvan Fodor prezintă momentan show-ul culinar “Chefi la cuțite”, dar conform fanatik.ro, producătorii s-ar gândi serios să o aleagă tot pe ea pentru a cârmui Asia Express. Din câte se pare, Irina va primi o sumă mai mica de bani pentru postul de prezentatoare a show-ului de aventură decât Gina Pistol.

Cine va prezenta Sezonul 4 al show-ului “Asia Express"

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia  și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Foto – Facebook, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter