Chris Evans, înlocuit în producția „The Devill All the Time” de actorul de origine română Sebastian Stan

De Oana Savin, pe
Chris Evans va fi înlocuit în producția Netflix „The Devill All the Time” de către actorul de origine română Sebastian Stan.

Evans, cunoscut pentru rolul său din filmul cu supereroi „Captain America”, a fost nevoit să renunțe la acest proiect din cauza programului său foarte încărcat.

În lungmetraj vor mai putea fi văzuți și Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattison, Riley Keough și Bill Skarsgard.

Filmul este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în 2011. Acţiunea este situată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucneşte „o furtună de credinţă, violenţă şi izbăvire”.

„The Devill All the Time” va fi regizat de Antonio Campos, pe baza unui scenariu semnat de el și de Paulo Campos.

Cine este Sebastian Stan

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană.

El a mai jucat în „Marțianul”, nominalizat la șapte premii Oscar, alături de Matt Damon, precum și în „Lebăda Neagră”, împreună cu Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel.

A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american „Gossip Girl”, dar şi în lungmetrajul „I, Tonya”, de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia „Captain America” a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din „Captain America” l-a reluat şi în franciza „Avengers”.

Pe de altă parte, Chris Evans s-a remarcat în trecut cu roluri precum cele interpretate în filmele din seria „Cei patru fantastici”, „Ţestoasele Ninja”, „Care-i numărul tău?” şi două francize de succes inspirate din universul benzilor desenate Marvel – „Căpitanul America/ Captain America” şi „Răzbunătorii/ The Avengers”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter