Cererea în căsătorie a iubitului ei a făcut-o să își piardă locul de muncă

De Oana Savin, pe
Un clip în care un bărbat și-a cerut iubita de soție a devenit viral pe internet, însă câteva luni mai târziu ei au redevenit staruri pe rețetele de socializare dintr-un motiv mai puțin drăguț: cererea în căsătorie a condus la pierderea locului de muncă a tinerei.

Să te logodești ar trebui să fie un moment fericit pentru fiecare persoană, dar pentru o tânără mai puțin norocoasă, acest eveniment a avut un gust puțin amar întrucât și-a pierdut slujba în urma acestui eveniment.

O femeie, însoțitoare de bord la China Eastern Airlines, a fost cerută de soție de iubitul ei în timp ce ea se afla la serviciu, în luna mai a acestui an.

Citește și: S-a aplecat să își ridice copilul și a simțit ceva pocnind. Viața ei s-a schimbat drastic

În filmuleț, care a fost făcut la jumătate de oră de la decolarea avionului, poate fi observat bărbatul care îngenunchează în fața tinerei ținând în mână un inel.

Apoi, el s-a aplecat în fața celorlalți pasageri, care priveau cu interes și filmau frumoasa scenă cu telefoanele mobile.

Tinerii s-au îmbrățișat, după care femeia le-a spus pasagerilor că nu a știut că iubitul ei va face asta și le-a mulțumit că au fost martori la această ocazie fericită.

Dar acesta nu a fost sfârșitul poveștii.

Cererea în căsătorie a făcut-o să își piardă slujba

Pe 10 septembrie, un post de televiziune din China a dezvăluit că însoțitoarea de bord a primit o scrisoare de demitere din partea companiei aeriene.

Potrivit Channel 8, scrisoarea „o informa că a ignorat siguranța pasagerilor”, urmărind cererea în căsătorie a iubitului său.

De asemenea, compania aeriană a spus că „comportamentul ei romantic privat a cauzat tumult printre pasageri”.

Citește și: Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

Așadar, deși a fost un gest frumos din partea iubitului ei, acesta a dus la concedierea tinerei.

Demiterea femeii a provocat reacții mixte pe social media din China. În timp ce unii susțin că este „inuman” să fie concediată pentru acțiunile iubitului ei, alții spun că „problemele private” în timpul orelor de program sunt nepotrivite.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter