Celia, goală în pat, în faţa lui Ştefan Floroaica de la Exatlon, în noul videoclip al artistei

De Oana Savin, pe
Celia, una dintre cele mai frumoase femei din România, şi Ştefan Floroaica, cel mai atrăgător „războinic“ de la Exatlon, au ajuns împreună, cel puțin în cel mai nou videoclip al artistei care a cucerit inimile a mii de români.

Frumoasa brunetă revine cu un nou single și videoclip, intitulat „Suflet de hârtie”, ce se anunță a fi single-ul verii.

În videoclipul, plin de scene aprinse, Celia apare în mai multe ipostaze senzuale, alături de fostul concurent al concursului Exatlon, Ștefan Floroaica.

În timp ce Celia este dezbrăcată în pat, Stefan o urmărește cu privirea.

Single-ul „Suflet de hârtie” este produs de Claudiu Cota și Dragoș Alexandru Damsa, iar textul îi aparține lui Andrei Vitan.

Videoclipul, regizat de Florin Botea, a fost filmat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Timișoara, în timp ce alte cadre au fost trase în București.

În videoclip mai poate fi admirată și Alina Ionescu, fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!”, precum și câțiva prieteni apropiați ai Celiei.

„Clipul acesta a fost într-adevăr unul cu năbădăi, a trebuit sa mai filmam câteva cadre in Bucuresti din cauza ca nu am reușit sa filmam tot ce am avut nevoie in Timisoara, înainte sa terminam tot ce aveam de filmat mi s-a făcut rău, nu am mai făcut fata la filmări pana la capăt așa ca a trebuit sa mai filmam și in București… După ce ca eram dezamăgiți ca lucrurule nu s-au legat cum ne doream, și rămăseserăm cu niște cadre lipsa, Ștefan Floroaica, Alina Ionescu și o parte din prietenii care au venit la Timisoara special pentru videoclipul meu, au avut parte de un zbor cu mari peripeții spre București …. știam ca au urcat in avion și nu înțelegeam de ce nu mai aterizează, de ce nimeni nu răspunde, de ce toți au telefoanele închise? Intrasem din nou în panică… avionul a trebuit să survoleze până a fost suficient de sigur pentru aterizare și abia după 2-3 ore au aterizat, totuși au aterizat în siguranță și am știut că din acel moment s-a dus tot răul” , a povestit cântăreața.

„Acum, după toate peripețiile ne declaram multumiți iar faptul ca a fost greu, face ca satisfacția sa fie cu atât mai mare”, a subliniat Celia.

Artista a afirmat că pentru acest videoclip a fost nevoită să își scoată la iveală talentul actoricesc.

Constrânși de scenariu a trebuit să scoatem la iveală talentul actoricesc. Eu și Ștefan Floroaica am avut rolurile principale într-o poveste de dragoste. Veți vedea că în videoclip, eu și Ștefan jucăm rolul de iubiți”, a declarat Celia.

Celia a devenit cunoscută în urma lansării unor hit-uri precum „Șoapte” și „Trag aer în piept”, care au strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

Citește și: Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta!

Citește și: Lista nominalizărilor MTV Music Awards 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter