Cele mai populare vedete pe internet în 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Are dar 17 ani, dar a reuşit să ia de sub nas premiile artiştilor veterani şi a generat o frenezie de nestăpânit în rândul fanilor din toată lumea. Justin Bieber mai…
…câştigă o titulatură în palmares, de cel mai căutat artist pe internet în anul 2011, ca urmare a suucesului său, dar şi a rumorilor legate de posibilii copii cu admiratoarele sale.

Bieber, artistul precoce al muzicii, a surclasat vedete mai interesante ale Hollywood-ului, precum focoasa starletă Kim Kardashian, populară la rândul său pentru numeroasele scandaluri legate de înregistrările deocheate care apar ca ciupercile după ploaie… sau după nuntă.

După interviul lui Brad Pitt publicaţiile au vrut să afle şi impresia lui Jennifer Aniston referitor la declaraţiile interpretabile ale actorului. Îndrăgita actriţă din „Friends” a dat dovadă de eleganţă şi decenţă, totuşi rămâne una dintre cele mai pregnante vedete de la Hollywood, pe care presa este mereu cu ochii pe ea. Cu atât mai mult cu cât zvonurile conform cărora Jennifer şi Brad Pitt ar putea prezenta Gala Oscar din 2012 i-au crescut popularitatea pe internet.

În topul vedetelor ce rămân „vedete” şi pe internet, urmează actriţa Lindsay Lohan care şi-a petrecut ultimul an numai prin tribunal sau prestând muncă în interesul comunităţii.

Superbul model şi actriţă Megan Fox continuă să fascineze internauţii cu frumuseţea sa uluitoare, clasată pe locul 5 în topul Bing, motorul de cautare al Microsoft, în timp ce Jennifer Lopez şi-a alimentat popularitatea în urma divorţului neaşteptat de Marc Anthony, noua sa relaţie cu un alt dansator al său, precum şi prin show-urile… excitante prezentate recent la American Music Awards 2011.

Relansată în topurile pe care le domina odată, „fosta regină amuzicii pop” Britney Spears a revenit în vizorul fanilor săi de pe internet, urmată de Katy Perry, Lady Gaga şi Miley Cyrus, vedetele care completează topul celor mai căutate nume pe internet în acest an.

La categoria „filme”, „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Partea I” a fost surclasat aproape inexplicabil de ultima producţie a francizei „Misiune imposibilă: Ghost Protocol” cu Tom Cruise, desemnat cel mai căutat film al anului, pe care îl vom vedea în cinematografe în luna decembrie a acestui an.

Nu este omis nici evenimentul roial care a captivat o lumea întreagă – nunta dintre prinţul William şi Kate Middleton din aprilie.

Potrivit studiului Bing, printre cele mai mari curiozităţi ale internauţilor din toată lumea s-au aflat şi moartea lui Osama Bin Laden, procesul Michael Jackson – Conrad Murray şi cutremurul şi tsunamiul din Japonia din martie.
 
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter