Afecțiunea de care suferă Megan Fox. Actrița e obsedată de propriul corp. Ce mărturisiri face

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:34

Uimește cu formele ei, dar nu se vede frumoasă. Megan Fox spune că nu și-a iubit niciodată corpul și nu s-a văzut așa cum o percep ceilalți. Trăirile vedetei au la bază o afecțiune.

Actrița recunoaște că suferă de dismorfie corporală. Potrivit specialiştilor, afecțiunea se manifestă prin preocuparea excesivă pentru aspectul fizic, mai ales pentru defectele fizice inexistente sau imaginare.

Megan Fox: „Am dismorfie corporală. Nu mă văd niciodată așa cum mă percep ceilalți”

Boala de care suferă și Megan Fox afectează aproximativ 1 din 50 de americani. Aceștia devin neîncrezători și anxioși în privința aspectului lor.

„Am dismorfie corporală. Nu mă văd niciodată așa cum mă percep ceilalți”, a declarat actrița din producția Transformers , în vârstă de 36 ani, într-un interviu pentru Sports Illustrated.

„Nu a existat niciodată un moment în viața mea în care să îmi iubesc corpul, niciodată”, a precizat Megan, înainte de a adăuga că este într-o „călătorie” „nesfârșită” pentru a se iubi pe sine.

Citeşte și: Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Citeşte și: Megan Fox și Machine Gun Kelly s-ar fi despărțit: „Poți mirosi minciuna”

Actrița are o obsesie față de corpul ei

Fox – care are trei copii cu fostul soț Brian Austin Green – a recunoscut, de asemenea, că a fost întotdeauna critică la adresa imaginii ei și că a avut o și „obsesie” față de corpul ei chiar și în copilărie.

Cu toate acestea, ea a ținut să precizeze că educația nu are nicio legătură cu acest process.
„Cu siguranță nu e vorba de mediu , pentru că am crescut într-unul religios, în care trupurile nici măcar nu erau recunoscute”, a explicat actrița.

Nu este prima dată când Fox vorbește despre momentele ei de neîncredere în calitățile fizice pe care le posedă. Într-un interviu pe care l-a dat cu Machine Gun Kelly, în 2021, diva a făcut mai multe dezvăluiri.

„S-ar putea să ne uităm la cineva și să ne gândim: „Acea persoană este atât de frumoasă. Viața ei trebuie să fie atât de ușoară. Cel mai probabil, ea nu simte așa”, a susținut vedeta.

Citeşte și: Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Citeşte și: Brian Austin Green, fostul soț al lui Megan Fox, tată pentru a cincea oară. Prima imagine cu bebelușul

Megan Fox și Machine Gun Kelly, o relație cu năbădăi

Megan Fox și Machine Gun Kelly au început să se întâlnească în 2020, dar în februarie au apărut zvonuri că s-au despărțit. După două luni au fost împreună în vacanță, în Hawaii, și părea că și-au mai dat o șansă.

Cu toate acestea, Kelly – al cărui nume real este Colson Baker – a fost văzut recent la mai multe evenimente fără frumoasa lui iubită, semn că au apărut din nou probleme în Paradis.

Megan Fox a mai fost căsătorită cu Brian Austin Green, între 2010-2021, și au împreună trei copii: Bodhi Ransom Green (9 ani), Noah Shannon Green (10 ani) și Journey River Green (6 ani).

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter