Brian Austin Green, fostul soț al lui Megan Fox, tată pentru a cincea oară. Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Brian Austin Green (48 de ani) și dansatoarea Sharna Burgess (37 de ani) au devenit părinții unui fiu pe 28 iunie 2022. Actorul a făcut anunțul în mediul online. Brian și Sharna formează un cuplu din ianuarie 2021.

Brian Austin Green, fostul soț al lui Megan Fox, tată pentru a cincea oară. Prima imagine cu bebelușul

Actorul mai are patru fii, trei din fostul mariaj cu Megan Fox (36 de ani) și unul din fosta relație cu actrița Vanessa Marcil (53 de ani). Din relația cu Megan, Brian are fiii Noah Shannon, Bodhi Ransom și Journey River, iar din cea cu Vanessa, pe Kassius Lijah.

Pe Twitter, Brian a publicat prima imagine cu fiul său nou-născut. În descrierea fotografiei, actorul a scris: „Zane Walker Green, născut pe 28 iunie, la 12:12”.

Anul trecut, Brian spunea că întâlnirea cu Sharna „a fost ceva ce n-a mai experimentat până atunci”. „La prima întâlnire, am pierdut noțiunea timpului, același lucru s-a întâmplat și la a doua. Devenise ceva foarte diferit față de orice experimentasem anterior”, a mai spus.

„Nu știam ce însemnau toate lucrurile astea înaintea primului nostru sărut. Apoi a fost acea atracție și multe alte lucruri. A fost grozav. În plus, avem aceleași valori morale”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia. Care este motivul

Citește și: Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

Megan și Brian au confirmat în mai 2020 că s-au separat după un mariaj de aproape 10 ani. Actorii s-au cunoscut în anul 2004, pe platourile de filmare ale serialului „Hope & Faith”.

Din ianuarie 2022, Megan este logodită cu rapperul Machine Gun Kelly (32 de ani), care are, la rândul său, o fiică, Casie Colson Baker, din fosta relație cu Emma Cannon. Megan și MGK formează un cuplu din primăvara anului 2020.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter