Cărți de dragoste pe care trebuie să le citești. Cele mai frumoase romane de dragoste

De Camelia Sinca, Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 17:21
Ce femeie nu își dorește să aibă în bibliotecă cele mai frumoase cărți de dragoste cu povești fascinante de iubire, pline de senzualitate, acțiune și mister? Romane de dragoste în paginile cărora pot găsi personaje pregătite să îi trădeze pe cei din jur pentru a câștiga afecțiunea unei persoane speciale din viața lor?

Pentru că ești pasionată de lectură și îți place genul romance, dar nu ai întotdeauna timp să cauți în librării sau în magazinele online cele mai noi și cele mai frumoase cărți de dragoste, ți-am pregătit un top cu romane de dragoste care te vor captiva cu siguranță și pe care nu îți vei mai dori să le lași din mână.

Te poți pierde în universul romanelor de dragoste pline de pasiune pentru ore întregi sau le poți răsfoi cu câteva ore înainte de culcare, după o zi lungă la birou pentru a evada din cotidian.

Top cărți de dragoste

Numeroși autori și-au câștigat celebritate după ce au scris minunate cărți de dragoste. Printre aceștia se numără, desigur, Sandra Brown care a scris zeci de romane de acest gen, precum ”Fascinație secretă” sau ”Chiar și îngerii cad”, dar și Nora Roberts. Printre cele mai îndrăgite cărți de dragoste scrise de aceasta din urmă amintim “Secrete și minciuni” și “Jocul destinului”.

Există și cărți de dragoste contemporane, care îi captivează și acum pe cititori cu poveștile lor de iubire, precum “Doamna Bovary” de Gustave Flaubert sau “Lolita” lui Vladimir Nabokov.

cele mai frumoase cărți de dragoste. Lolita este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste care nu trebuie să lipsească din biblioteca ta este „Lolita”. Este disponibilă aici

Clasicul roman “Marele Gatsby” a devenit și el extrem de popular în ultimul timp, după ecranizarea în regia lui Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan și Tobey Maguire în rolurile principale.

Romane de dragoste celebre

În ultimii ani, mai multe romane de dragoste celebre au ajuns să devină extrem de populare după ce au fost ecranizate. Chiar dacă ai văzut deja filmul, îți recomandăm totuși să citești și cartea pentru a le putea savura cu adevărat povestea.

Vezi și: Cele mai frumoase cărți de citit într-o viață. 25 de titluri celebre!

Romane de dragoste 

Înainte să te cunosc, Jojo Moyes

cele mai frumoase cărți de dragoste. Înainte să te cunosc este un roman de dragoste cu o ecranizare de excepție

„Înainte să te cunosc” este una dintre cele mai frumoase romane de dragoste care s-a bucurat de ecranizări de excepție. Găsești volumul aici

Acest volum a fost vândut în peste 6 milioane de exemplare, iar personajele din această poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare sunt cu adevărat încântătoare pentru generația de astăzi. Te va provoca să te întrebi ce ai face dacă, de dragul celui pe care îl iubești, ar trebui să îți sacrifici propria fericire?

Mai întunecat, E L James

cele mai frumoase cărți de dragoste. Mai întunecat este o carte de dragoste din seria Cincizeci de umbre ale lui Grey

„Mai întunecat” este un roman de dragoste din seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey”. Romanul este disponibil aici

Dacă ai văzut filmul “50 de umbre ale lui Grey” și ți-a plăcut, îți recomandăm să citești și “Mai întunecat”, volum din aceeași serie, publicat chiar în luna februarie.

Roman de dragoste – Pe aripile vântului, Margaret Mitchell

cele mai frumoase cărți de dragoste. set cu trei cărți Pe aripile vântului

Din topul celor mai frumoase cărți de dragoste nu poate să lipsească volumul „Pe aripile vântului”. Recomandarea noastră, aici

Filmul realizat pe baza acestei cărți de dragoste contemporane, cu Vivien Leigh și Clark Gable, a fost distins cu 8 premii Oscar, deci nu ai cum să nu îndrăgești minunata poveste plasată pe fundalul dramatic al Războiului Civil american și al Reconstrucției.

Bridget Jones. La limita rațiunii, Helen Fielding

cele mai frumoase cărți de dragoste. Bridget Jones. La limita rațiunii este un roman de dragoste

Seria de cărți de dragoste „Bridget Jones” s-a bucurat de unele dintre cele mai frumoase ecranizări. Găsești volumul „La limita rațiunii” aici

Romanul de dragoste reia povestea din “Jurnalul lui Bridget Jones” și urmează viața complicată, plină de probleme mărunte a protagonistei.

Cărți de dragoste contemporane

Dacă ai citit deja titlurile de mai sus, îți recomandăm, în continuare, câteva dintre cele mai frumoase cărți de dragoste contemporane.

Ce se întâmplă cu noi, Huntley Fitzpatrick

cele mai frumoase cărți de dragoste. Ce se întâmplă cu noi este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste scrise recent

„Ce se întâmplă cu noi?” este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste publicate recent. Este disponibilă aici

Acesta este un roman de dragoste care prezintă în paginile sale o poveste despre familie și prietenie și scoate în evidență atracția primei iubiri.

Valea păpușilor, Jaquelline Susann

cele mai frumoase cărți de dragoste. Valea păpușilor este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste

„Valea păpușilor” este una dintre cele mai frumoase și mai populare cărți de dragoste din lume. Găsești volumul aici

Volumul, vândut în 40 de milioane de exemplare, prezintă poveste a trei prietene tinere și frumoase care încearcă să se afirme în New York. Succesul nu întârzie să apară, lumea strălucitoarea a scenelor de pe Broadway și cea a filmelor de la Hollywood ajungând să le sta în curând la picioare.

Deși ele au parte de recunoaștere, bogăție și faimă, prețul pe care trebuie să îl plătească pentru toate acestea este mare – dragostea se transformă pentru ele în trădare. „Păpușile”, pastilele pe care le folosesc mereu, rămân aliatul lor.

Cei care merită să moară, Peter Swanson

cele mai frumoase cărți de dragoste. Cei care merită să moară este un roman fascinant la limita thrillerului

„Cei care merită să moară” nu este doar una dintre cele mai noi și mai frumoase cărți de dragoste, ci și un thriller de excepție. Volum disponibil aici

Aceasta este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste contemporane, care îmbină romantismul și pasiunea cu acțiunea unui thriller excepțional.

Este o poveste captivantă, cu numeroase întorsături de situație, de iubire și răzbunare, care pornește de la întâlnirea a doi străini pe un zbor de noapte dintre Londra și Boston.

Valentine, Adriana Trigiani

cele mai frumoase cărți de dragoste. Valentine este un frumos roman de dragoste

Vrei să citești anul acesta unele dintre cele mai frumoase cărți de dragoste? Îți recomandăm să începi cu romanul „Valentine” pe care îl găsești aici.

Cartea de dragoste prezintă povestea unei tinere, ucenică a unei maestre artizan de la o firmă de pantofi de lux, aflată la un pas de faliment. Valentine Roncalli își dorește să salveze afacerea, iar viața ei se împarte între dragostea pentru un maestru bucătar, datoria față de propria familie și provocarea de a participa la o competiție organizată de un prestigios magazin din New York.

Iubirea doare, Jamie McGuire

cele mai frumoase cărți de dragoste. Iubirea doare este un frumos roman de dragoste

„Iubirea moare” este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste scrise de Jamie McGuire. O poți comanda aici

„Iubirea doare” este o frumoasă carte de dragoste publicată în 2018 de autoarea unor bestseller-uri precum „Șoapte de iubire”, „Fericirea mea ești tu” și „Fericirea începe azi”. Aceasta urmărește povestea de dragoste dintre America Mason și Shepley Maddox. Bărbatul o cere în căsătorie de mai multe ori, ea refuză, iar viața lor împreună se schimbă odată cu un accident nefericit.

Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care le poți face cadou oricând

Cărțile sunt cadouri prețioase pe care le poți oferi cu drag în orice moment al anului, mai ales persoanei iubite.

Pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere, îți sugerăm câteva idei de cadouri pentru persoana dragă. O carte sau un set de cărți de dragoste. Iată câteva dintre recomandările noastre:

Suflete pereche, Cecelia Ahern

cele mai frumoase cărți de dragoste. Suflete pereche este o frumoasă carte de dragoste pe care o poți oferi cadou de Dragobete

„Suflete pereche” este una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste pe care le poți da în dar de Dragobete. O poți comanda aici

Aceasta este povestea unor prieteni din copilărie care se îndrăgostesc. Relația lor devine tot mai complicată, după ce unul dintre ei este nevoie să se mute peste Ocean, din Dublin la Boston. Ambii trec prin numeroase peripeții, dar reușesc să aibă o relație la distanță, în ciuda întâmplărilor neprevăzute și unui strop de ghinion care le iese în cale.

Întâlnire cu viața, Cecelia Ahern

cele mai frumoase cărți de dragoste. Întâlnire cu viața este o frumoasă carte de dragoste

Dacă te afli în căutarea unul cadou de Dragobete. îți sugerăm una dintre cele mai frumoase cărți de dragoste pe care le găsești pe piață. O găsești aici

După ce și-a părăsit iubitul perfect pentru că relația cu el nu mai mergea și a fost nevoită să demisioneze de la locul de muncă, Lucy încearcă să ascundă toate eșecurile de apropiații săi. Singurul care știe adevărul este un bărbat nefericit la rândul lui care insistă ca ea să vină la o întâlnire trimițându-i numeroase scrisori.

Află ce se întâmplă în momentul în care Lucy acceptă propunerea lui din această frumoasă carte de dragoste.

Cele mai frumoase cărți de dragoste

Romane de dragoste pline de iubire și mister

cele mai frumoase cărți de dragoste. set de cărți de dragoste pentru Dragobete

Cauți un cadou de Dragobete? Îți recomandăm un set format din unele dintre cele mai frumoase cărți de dragoste.

Un astfel de pachet cuprinde șase cărți de dragoste scrise de Marek Halter și Amanda Quick și poate fi achiziționat online aici.

Romane de dragoste cu suspans, secrete și dezvăluiri 

cele mai frumoase cărți de dragoste. set cu 6 cărți de dragoste pentru dragobete

Cauți cele mai frumoase cărți de dragoste pentru un cadou de Dragobete?

Acest set este disponibil online aici și cuprinde șase dintre cele mai frumoase cărți de dragoste scrise de Amanda Quick și Sidney Sheldon.

 

Îți recomandăm să descoperi și colecția Libertatea de carti online

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter