Cele mai bune mașini de spălat

De Sofia Ionescu, pe Ultimul update Marți, 08 noiembrie 2022, 10:42

Fără mașini de spălat, viața noastră ar putea fi mai complicată. Chiar dacă ele au devenit parte din existența noastră și sunt nelipsite din locuințe, mulți dintre noi ne amintim și vremurile în care nu existau mașinile de spălat automate. Și pentru că acele vremuri, în care spălatul la mână era ceva firesc, au apus, în zilele noastre nici nu mai concepem un trai decent fără aceste electrocasnice. Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat, îţi venim în ajutor cu câteva modele, echilibrate din punct de vedere al raportului preţ/calitate.

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cuprins

Despre mașinile de spălat

Mașinile de spălat rufe au devenit una dintre electrocasnicele indispensabile în casele zilelor noastre. De-a lungul timpului au evoluat incredibil de mult și acum au o mulțime de funcții și tehnologii care ne fac viața mai ușoară.

Primele mașini de spălat au apărut chiar din secolul al XVIII-lea și nu erau altceva decât niște butoaie din lemn cu o manetă care rotea rufele pentru a fi spălate.

Așadar, aparatura pe care noi o avem astăzi are deja sute de ani de evoluție, deci mașinile de spălat automate și semiautomate din zilele noastre au o lungă istorie.

Astăzi, există atât de multe opțiuni, încât poate fi și dificil să alegem. Totuși, după ce ne stabilim bine criteriile importante pentru noi, este bine să căutăm și prețurile cele mai bune. Perioada reducerilor de Black Friday poate fi un moment oportun pentru a achizționa o nouă mașină de spălat, dacă mașina veche s-a stricat sau ai nevoie de noi funcții pentru a-ți ușura traiul.

Mașini de spălat ieftine

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe ieftine, e bine de știut că există prețuri pentru toate buzunarele și asta nu înseamnă că trebuie să faci rabat la calitate.

Mașina de spălat rufe Beko WUE7636X0A, cu capacitate de 7 kg și 1200 rotații pe minut, poate fi o alegere avantajoasă. Are un preț bun, iar dacă luăm în calcul opiniile celor care au achiziționat-o deja, își face treaba foarte bine. Are multe funcții de ultimă de oră, așadar prețul redus nu înseamnă nicidecum calitate mai slabă.

Cu o capacitate foarte generoasă și tehnologie ExtraSteam, mașina de spălat rufe Arctic APL71224XLW3 este potrivită atât pentru familii numeroase cât și pentru persoanele cu piele sensibilă, datorită programului Antialergic+ cu ExtraSteam.

Mașina de spălat Heinner Slim HWM-H6010E++ poate fi, de asemenea, o opțiune convenabilă dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat ieftine. Are 16 programe de spălare, capacitate de 6 kg și 1000 de rotații pe minut.

Mașini de spălat semiautomate

Un avantaj în cazul maşinii de spălat semiautomate este că prețul va fi mai mic decât ai plăti pentru o maşină de spălat complet automată.

Un alt beneficiu al achiziţionării unei maşini de spălat semiautomate este că vei economisi şi apă pentru spălare şi clătire, mai ales că poţi adăuga şi manual apă la maşina de spălat, exact cantitatea de care ai nevoie. Astfel, poate fi folosită și în locurile unde nu există apă curentă.

O mașină de spălat semiautomată portabilă poate fi potrivită și pentru voiaj, în cazul în care mergeți cu rulota sau cu cortul. O astfel de opțiune este mașina de spălat rufe semiautomată portabilă MESKO. Este ușoară și compactă, are o capacitate de 3 kg. Este perfectă pentru spălarea unor cantități mici de rufe – chiar țesături delicate. Programul de spălare este scurt, durează doar 15 minute. Dispozitivul are consum redus de apă și energie și este ușor de utilizat.

O variantă avantajoasă poate fi mașina de spălat rufe semiautomată Albatros WMS 5.3. Are o capacitate de spălare de 5kg și 2,5 kg pentru stoarcere. Poate fi utilizată atât cu apă caldă, cât și cu apă rece.

Mașina de spălat Tehnoton Splendid 06 este o mașină semiautomată, cu încălzitor. Este ideală în locurile în care nu este apă curentă și ai nevoie să folosești o cantitate modestă de apă.

Mașini de spălat Whirlpool

Printre cele mai apreciate mașini de spălat se numără și cele create de Whirlpool. Și în acest caz, ofertele sunt foarte variate, la fel și prețurile.

O alegere convenabilă ca preț este mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE, 7 kg, 1400 rpm. Tehnologia Al 6-lea Simt adaptează, în funcție de încărcătură, resursele necesare. În plus, are opțiunea de spălare rapidă, în doar 30 de minute.

În cazul în care nu ai suficient spațiu, poți alege mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool TDLR6230SSEUN, 6 kg, 1200 RPM. Are 11 programe și multiple funcții pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. În plus, tehnologia Al Saselea Simș va adapta automat parametrii cei mai buni pentru fiecare tip de țesătură.

Și dacă vrei să te bucuri din plin de tehnologie și nici nu ai spațiu pentru uscarea rufelor, poți oricând să optezi pentru o mașină de spălat cu uscător încorporat. Astfel, vei pune rufele la spălat și le vei scoate gata de pus în dulap. O alegere convenabilă poate fi mașina de spălat rufe cu uscător Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE, 8 kg spălare, 6 kg uscare. Senzorii speciali monitorizează în permanență procesul spălării hainelor, reglând presiunea, consumul de apă și timpul de spălare.

Dacă știi exact ce îți dorești de la o mașină de spălat, cu siguranță o vei găsi pe cea potrivită nevoilor tale și ale familiei tale. În plus, perioada reducerilor de Black Friday 2022 poate fi ideală pentru a achiziționa electrocasnicele de care ai nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter