Cel mai bine plătiţi actori din toate timpurile

De Unica.ro, pe

Te-ai întrebat vreodată care este actorul care a câştigat cele mai profitabile castinguri din toată cariera? Samuel L. Jackson a fost desemnat de Cartea Recordurilor…
…cel mai bine plătit actor din toate timpurile, încasând de-a lungul carierei sale peste 7,42 miliarde de dolari.

Salariul său uriaş primit pentru numeroasele roluri pe care le-a prestat magistral l-a clasat în Cartea Recordurilor, potrivit reprezentanţilor intituţiei.

Prolificul actorul a jucat în peste 100 de filme, de când a debutat în „Together for Days” lansat în 1972, interpretând roluri variate în foarte multe filme ce au ajuns blockbustere, intrând rapid în competiţia box-office-ului.

„Jurassic Park”, „Star Wars” sau „Pulp Fiction” sunt doar câteva dintre producţiile – capodoperă ce i-au asigurat lui L. Jackson onorariul fabulos.

Tom Hanks îi calcă pe urme colegului său de breaslă, atât în ce priveşte palmaresul de filme, cât şi remuneraţia.

Actorul care i-a dat viaţă lui Forrest Gump a cumulat 4,012 miliarde de dolari pe tot parcursul carierei sale, cu circa 300 de milioane de dolari mai mult decât Eddie Murphy, care îi urmează acestuia în clasament.

Comediantul care ne-a făcut să râdem cu absolut toate apariţiile sale a câştigat 3,713 miliarde de dolari, mai mult decât veteranul Harrison Ford, care ar trebui să aibă o avere de cel puţin 3,555 miliarde de dolari de pe urma filmelor şi  rolurilor pe care le-a regizat.

Simpaticul Robin Williams, care ne-a cucerit cu rolul din „Mrs. Doubtfire”, are în conturi 2,962 miliarde dolari, o carieră absolut impresioantă şi încă multă putere de muncă.

În top, urcă Morgan Freeman, cu nu mai puţin de 2,945 miliarde dolari încasaţi în decursul carierei de 53 de ani, în timp ce tânărul actor Johnny Depp e laudă deja, la cei 48 de ani, cu un „salariu” de 2,887 miliarde dolari, încasat pe parcursul carierei.

În clasament urmează Tom Cruise, cu 2,871 miliarde dolari, Cameron Diaz, plătită cu 2,765 miliarde dolari pentru rolurile sale, şi Bruce Willis, care a câştigat de-a lungul carierei circa 2,728 miliarde dolari.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter