Ce decizie sfâșietoare au luat părinții unei adolescente care și-a curmat viața

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 10 ianuarie 2018, 16:25
Amy Everett era o adolescentă de 14 ani din Australia care a decis să își ia viața la începutul acestui an, din cauza avalanșei de hărțuiri pe care le primea pe social media. În ziua înmormântării tinerei, părinții ei au lansat un mesaj dureros...

Citește și: A găsit un mesaj pe o bancă la scurt timp de la moartea tatălui său vitreg.

Amy a fost un copil crescut într-o familie obișnuită și a avut o copilărie fericită. Când era încă un copil, a fost aleasă imaginea unui brand australian de pălării, și faima ei locală a început să crească. Odată cu acest lucru s-au întețit și mesajele de hărțuire de la necunoscuți pe social media, iar fata nu a știut să se apere de aceste atacuri. Simțindu-se probabil copleșită de valul de critici negative, adolescenta și-a luat viața în urmă cu câteva zile, lăsând în urmă o familie devastată de durere și multe semne de întrebare.

Cu toate acestea, familia ei și-a dorit ca moartea adolescentei să schimbe ura oamenilor și percepțiile negative din social media, așa că au postat câteva mesaje sfâșietoare pe conturile proprii de Facebook.

Mesajul lui Tick Everett

Tick Everett, tatăl lui Amy a scris că este recunoscător pentru toate urările pozitive pe care oameni de peste tot  le-au trimis, lui și familiei lui, după moartea fiicei lor, și pe care toți cunoscuții o numeau Doll. „Știu că pentru unii sinuciderea este considerată un act de lașitate, dar vă garantez că acei oameni care cred asta, nu ar avea nici jumătate din puterea pe care îngerașul meu drag a avut-o. Doll a avut puterea să facă ceea ce a crezut ea că trebuie să facă pentru a scăpa de răul din această lume“, a scris bărbatul pe social media.

De asemenea, bărbatul a luat o decizie sfâșietoare împreună cu familia sa. Ei au scris pe Facebook că invită la înmormântarea lui Amy pe toți aceia care au considerat cazul adolescentei o glumă și care s-au simțit vreodată superiori când au criticat pe cineva online, și care ar trebui să fie martori la situația devastatoare pe care au stârnit-o. În plus, tatăl adolescentei a lansat un mesaj puternic către cei puternici, care trebuie să fie uniți în a opri bullyingul din mediul online, mai ales cel îndreptat către copii.

Foto: Facebook.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter