Ce artiști cântă la Media Music Awards 2017

De Amelia Matei, pe
Gala Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta pe 3 octombrie, în centrul comercial ParkLake din București, după cele cinci ediții organizate în Sibiu.

Gazdele evenimentului vor fi Alina Eremia și Dorian Popa, care vor urca pe scenă,  pentru a prezenta recitalurile celor mai în vogă nume din industria muzicii, precum și pe cei care vor înmâna trofeele Media Music Awards.

În cadrul Media Music Awards 2017, vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton.

Lista artiștilor care cântă la Media Music Awards 2017

Potrivit infomusic.ro, artiștii care vor urca anul acesta pe scena Media Music Awards sunt: Adda, Alina Eremia, Ami, Amna, Andra, Anda Adam, Babilon, Cabron, Connect-R, Dorian Popa, Edward Sanda, Feli, Fly Project, FreeStay, Ioana Ignat, Irina Rimes, Jo, Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Lora, Matteo, Monoir, Nicole Cherry, Randi, Ruby, Sore, Ștefan Bănică Jr., Voltaj și What’s Up.

Ediția de anul trecut a fost urmărită de 40.000 de spectatori, 500.000 de telespectatori și 450.000 de privitori online. Marele câștigător MMA 2016 a fost Carla’s Dreams. Grupul a primit șapte trofee, reușind astfel să egaleze performanța Deliei de la ediția din 2015.

Accesul la evenimentul Media Music Awards 2017 este liber.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter