Colțare pentru living – cum alegi modelul potrivit pentru tine

De Sofia Ionescu, pe

Livingul, sufrageria sau camera de zi este locul în care ne adunăm cu familia sau prietenii și este important pentru noi să alegem colțare pentru living potrivite. În unele cazuri, livingul este și cameră de dormit sau cameră de oaspeți, așadar este nevoie ca un colțar să răspundă mai multor nevoi.

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant

Cuprins

De ce să alegi colțare pentru living

Fie că ești o persoană care petrece mult timp acasă sau o persoană foarte activă, care stă mai mult plecată, locuința este întotdeauna spațiul care ne oferă căldura și siguranța de care avem nevoie. Tocmai din acest motiv, alegerea mobilierului este o parte importantă și este nevoie să știm care sunt nevoile noastre.

În cazul în care avem o familie numeroasă, ne place să invităm prietenii la noi sau pur și simplu ne dorim să ne bucurăm de confort și spațiu în același timp, un colțar pentru living este soluția ideală.

Acesta poate fi ales în funcțiie de nevoile tale, însă este bine să știi tu prima dată care sunt acestea. Așadar, înainte de a căuta colțare pentru living, gândește-te ce criterii sunt importante: care este dimensiunea potrivită, care sunt materialele și nuanțele potrivite, vrei să fie un colțar extensibil sau nu, preferi unul cu ladă pentru depozitare sau unul fără? Și, nu în ultimul rând, este bine să te gândești ce buget ești dispusă să aloci pentru un colțar de living.

Colțar pentru living – cele mai moderne modele

Dacă iubești confortul și îți dorești să te bucuri de un spațiu generos de relaxare și, în același timp, îți plac culorile solare și vii, ei bine, soluția potrivită pentru poate fi un colțar extensibil SANTOS, cu ladă de depozitare, galben. Are dimensiuni generoase, poate instalat pe stânga sau pe dreapta, în funcție de nevoie și are un preț accesibil, așa că poate fi opțiunea ideală.

Colțar extensibil SANTOS, cu ladă de depozitare, galben
Colțar extensibil SANTOS, cu ladă de depozitare, galben

În cazul în care preferi mai degrabă culorile neutre și poate tapițeria mai ușor de întreținut, poți opta pentru un colțar extensibil Kring Sky. Are de asemenea dimensiuni generoase, iar canapeaua are și ladă integrată care este ideală pentru a realiza economie de spațiu, oferind posibilitatea de a depozita lenjeria sau alte produse.

Colțar extensibil Kring Sky
Colțar extensibil Kring Sky

Pentru cei care beneficiază de un spațiu generos în living, există colțare cu brațe pe ambele părți, astfel că te poi bucura de și mai mult spațiu de relaxare. O astfel de piesă de mobilier este coltarul rabatabil Tony Bis cu ladă pe stânga și o dimensiune generoasă de 350 de cm lățime.

Coltar rabatabil Tony Bis cu ladă pe stânga
Coltar rabatabil Tony Bis cu ladă pe stânga

Colțar pentru living turcoaz

Turcoazul este o culoare vie care cucerește tot mai mulți adepți și în domeniul amenajărilor interioare. Așadar, în funcție de designul livingului tău, colțarul în această nuanță se poate potrivi întocmai sau poate fi o pată de culoare.

Colțarul extensibil Lorenzo, cu ladă de depozitare, are un spațiu generos de relaxare și o culoare care te atrage de la prima vedere. Combinația de turcoaz, cu gri și pernele galbene îți poate aduce instantaneu un semntiment de bucurie.

O altă opțiune, de data aceasta într-o singură nuanță, turcoaz, este colțarul extensibil Picasso. Cu cadrul din lemn masiv și o textură plăcută la atingere, acesta are lățimea de 300 de cm, potrivit pentru orice tip de living.

Colțar extensibil pentru living

Majoritatea persoanelor preferă un colțar extensibil pentru living, deoarece acesta răspunde mai multor nevoi simultan. Din fericire, ofertele sunt foarte variate și nu este nevoie să facem rabat la design pentru a ne bucura de celelalte facilități.

Colțarul Venice cu dimensiunile 287x169x96 cm, este modelul ce îmbină utilul cu plăcutul. Dimensiunea oferă spațiu suficient pentru a-ți petrece timpul alături de familie sau prieteni în confortul casei tale, iar culoarea și linia simplă ce conturează întregul aspect al acestei piese de mobilier transformă orice interior într-unul elegant și confortabil.

Un colțar extensibil în formă de U nu este doar o piesă de mobilier impunătoare, este, în același timp și utilă, spațioasă și confortabilă. Dimensiunile sale generoase de 330x196x97 cm și spațiile de depozitare pot, cu siguranță să reprezinte un avantaj.

Colțar extensibil în formă de U
Colțar extensibil în formă de U

Colțar pentru living ieftin – cele mai bune oferte

Faptul că ai un buget redus nu este nicidecum un impediment atunci când cauți colțare de living. Gândește-te bine înainte care sunt cerințele pe care le ai și fii sigură că vei găsi până la urmă o soluție potrivită pentru tine.

Colțarul Solo este un colțar extensibil și reverisibil, putând fi montat și pe stânga și pe dreapta. Datorită formei și cromaticii este ușor de integrat în orice locuință. Colțarul are un spatiu rezonabil de dormit, are șezutul pe arcuri cu burete și dispune de două lazi pentru depozitare.

Coltare pentru living ieftine
Coltare pentru living ieftine

Colțarul extensibil Rileft Sofa Gri este ideal pentru adepții liniilor simple și culorilor neutre. Datorită formei și cromaticii este ușor de integrat în orice locuință, iar prețul este unul foarte accesibil. Colțarul este tapițat integral în stofa de culoare griar pe spătar are incluse 3 perne de dimensiuni mari, dehusabile și lavabile. Șezutul are duritate medie și cusături pentru a împiedica deplasarea materialului.

Indiferent ce colțar pentru living preferi, gândește-te înainte că poate fi o investiție pe termen mediu și confortul tău și al familiei tale este foarte important.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter