Cum petrece Iulia Pârlea sărbătorile de iarnă. Vedeta PRO TV, emoționată în direct: „Am prezentat știrile cu lacrimile pe obraz”. Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 10:29

Iulia Pârlea este una dintre cele mai indrăgite și admirate prezentatoare de televiziune. Moderatoarea rubricii meteo de la PRO TV a vorbit despre cum sărbătorește Ziua Națională a României, sărbătorile de iarnă, dar și despre amintirile pe care le are în televiziune. Anul acesta ea va face echipă cu Horia Brenciu pentru a prezenta o ediție specială dedicată zilei de 1 decembrie.

Iulia a povestit pentru unica.ro despre cum a fost prima ei experiență de direct în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV, a vorbit despre proiectele pe care și-ar dori să le poată prezenta, dar și despre tradițiile și obiceiurile pe care le respectă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prezentatoarea a dezvăluit, printre altele, și momentul care a făcut-o să plângă în direct.

Iulia Pârlea, prezentatoarea emisiunii speciale de 1 decembrie

Ce tradiții din zona ta respecți? Care sunt tradițiile dintr-o altă zonă de care ai auzit, dar nu le poți respecta?

Multe dintre tradițiile dobrogene sunt asemănătoare celor practicate în alte zone ale țării. Eu, încă din copilărie, pun grâu în casă de Anul Nou. Așa m-a învățat bunica mea și mă țin de tradiția asta. Chiar vorbesc cu el, bineînțeles, numai vorbe de bun augur. O altă tradiție pe care o respect este împodobitul bradului în Ajunul Crăciunului. Așa am văzut la mama și am dus tradiția mai departe. O tradiție care mie mi s-a părut ciudată, recunosc, este din Banat. Am fost la o nuntă și au servit supă. Ei bine, nu… nu aș putea să respect tradiția asta.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Care crezi că sunt atuurile generației tale?

Eu cred că generația mea este undeva între „vechi” și „nou”. Primii ani din viață, de bază, i-am trăit în comunism, adică am văzut cum e să trăiești cu puțin, nu erau prea multe opțiuni pentru nimic. Acum avem prea multe, ce nici nu visam în copilărie când ascultam muzică la casetofon, de exemplu. Să revin la subiect, marele atuu al generației mele este că știe cum e și cu răul, dar și cu binele!

Prima amintire a Iuliei în familia PRO TV

Care este cea mai frumoasă amintire a ta legată de PRO TV?

Prima zi de live la Vremea este o amintire dragă mie. Aveam emoții, eram stresată, dar când Andreea Esca mi-a dat pasa, m-am simțit safe, susținută! Și o altă amintire frumoasă este legată de filmările de la emisiunea pe care o puteți urmări pe 01 decembrie, de la 17:00, „Generații de Distracții”. Am avut plăcerea să prezint alături de Horia Brenciu și am cunoscut oameni minunați cu care am râs mult, am cântat, am dansat

Citește și: Rubrica „Vremea” de la Pro TV va avea o nouă prezentatoare

Iulia Pârlea a mărturisit că Imnul României cântat la vioară a fost momentul care a făcut-o să izbucnească în lacrimi, în direct. Prezentatoarea susține că a fost atât de emoționată încât s-a văzut nevoită să prezinte știrile cu lacrimile pe obraz.

Care este cea mai specială amintire pe care o ai legată de ziua de 1 Decembrie?

Am plâns în direct când am auzit Imnul Național cântat la vioară de către prietena mea, Ioana Voicu! Au fost niște emoții uriașe. Am prezentat știrile cu lacrimile pe obraz, nu aveam ce să fac. La final, colegii m-au îmbrățișat. E o amintire dragă sufletului meu, nu există cuvinte să explic ce am simțit!

Horia Brenciu, colegul de platou al Iuliei, de 1 decembrie

Ce înseamnă ziua de 1 Decembrie pentru tine?

1 Decembrie înseamnă bucurie, fără doar și poate! Un prilej să mă văd cu oamenii dragi și să petrecem timp de calitate împreună. Și da, ziua de 1 Decembrie înseamnă și că ușor, ușor, iarna își intră în drepturi și încep pregătirile pentru sărbători… Adică tot un motiv de bucurie!

La PRO TV spunem în fiecare duminică “România, te iubesc!”. Spune-ne, te rog, de ce tu iubești România?

Iubesc România pentru că aici mi-a fost dat să mă nasc. Cum să nu o iubesc? La țară în sine mă refer, nu la ce se întâmpla în ea… România e frumoasă, completă.

Dacă ar fi să prezinți o emisiune/rubrica la PRO TV, care ar fi aceasta?

Mi-ar plăcea mult de tot să ajut oamenii mai puțin norocoși. „Visuri la cheie” este un format care schimbă ceva în mine după fiecare emisiune văzută!

De ce nu ar trebui să ratăm momentul vostru de 1 Decembrie?

Nu trebuie să ratați Generații de Distracții pentru că o să vedeți cum dragostea pentru muzică unește artiști din generații diferite. Emoție pură, dar și multe momente în care o să râdeți cu gura până la urechi!! Plus că o să mă auziți cântând și pe mine, nu doar pe Horia. Cred că l-am speriat un pic, și e greu să faci asta, credeți-mă!

Iulia Pârlea și Horia Brenciu vor modera emisiunea specială de 1 decembrie de la PRO TV. În cadrul ediției de joi, mai mulți invitați le vor călca pragul. De la actori, la cântăreți și prezentatori, toți vor crea o atmosferă specială de Ziua Națională a României.

Sursă foto: Instagram / PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter