Cărți de colorat pentru adulți. 10 idei creative antistres

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 martie 2018, 13:23
Te simți stresată și nu știi ce metodă să folosești ca să te relaxezi? Noi îți venim în ajutor cu o idee la care cu siguranță nu te-ai gândit. Cărțile de colorat antistres pentru adulți au prins avânt în ultimii ani și au devenit o modalitate ideală de destindere. Ilustrațiile și desenele detaliate îți vor pune imaginația la încercare și te vor readuce pe tărâmul copilăriei.

Ați avut o zi grea la locul de muncă sau pur și simplu vreți să aduceți la suprafață sufletul de artist? În lista de mai jos veți găsi cărți de colorat antistres pentru adulți. Potrivit specialiștilor, cărțile de colorat au efecte extrem de benefice deoarece ajută la scăderea tensiunii arteriale, la reducerea anxietății și la calmarea ochilor. Puteți alege dintre:

1. Oceanul dispărut

După cum îi spune și numele, această carte vă poartă pe meleaguri acvatice, unde veți descoperi pești exotici, corali spectaculoși și animăluțe marine de tot felul. Ascuțiți-vă creioanele colorate și explorați toate ilustrațiile din carte.

2. Paradisul tropical 

Printre multele cărți de colorat antistres se numără și „Paradisul tropical”, carte ce dezvăluie o serie de necuvântătoare și flori exotice, gata să fie colorate. Millie Marotta a creat o lume formată din fluturi, plante, păsări, care vă pune imaginația la încercare.

Puteți comanda cărți de colorat pentru adulți antistres de aici.

Puteți comanda cărți de colorat pentru adulți antistres online. Cartea de mai sus este disponibilă aici.

3. Menajeria

„Menajeria” este o carte deosebită, care surprinde diferite portrete de animale, realizate minuțios. Este nevoie de o atenție deosebită pentru a aduce la viață, prin culori, o girafă, un urs panda, un iepure și multe alte animale cunoscute.

Cărți de colorat antistres pentru adulți care vor să se rupă de cotidian, găsiți disponibile aici.

Cărți de colorat antistres pentru adulți care vor să se rupă de cotidian. „Menajeria” este disponibilă aici.

4. Anotimpuri la țară

Dacă vă este dor de copilăria la țară, această carte este potrivită pentru voi. Puteți face o plimbare prin toate cele patru anotimpuri și să explorați diferitele peisaje rurale.

Dacă sunteți în căutare de cărți de colorat antistres pentru adulți, intrați aici.

Dacă sunteți în căutarea unor cărți de colorat antistres pentru adulți, găsiți recomandarea noastră aici.

5. Culori și tradiții în folclorul românesc 

Rămânem în aceeași notă și vă recomandăm o carte de colorat antitres pentru adulți care vă ajută să descoperiți numeroase tradiții românești autentice. Desenele sunt inspirate din viața reală și prezintă o serie de obiceiuri și decoruri unice tradiționale, gata să vă ajute să vă relaxați.

Cărțile de colorat pentru adulți antistres sunt ideale pentru relaxarea ochilor. Găsiți aici mai multe modele.

Cărțile de colorat pentru adulți antistres sunt ideale pentru relaxarea ochilor. Găsiți aici cartea „Culori și tradiții în folclorul românesc”.

6. Relaxare pentru mama

Știm cu toții că mamele sunt foarte active și de cele mai multe ori și stresate. Merită și ele câteva momente în care să se destindă, iar această carte este ideală în acest sens. Cele 28 de pagini vor prinde viață din mâinile mamelor.

Alegeți cărți de colorat antistres pentru adulți de aici.

„Relaxare pentru mama” este una dintre cele mai frumoase cărți de colorat antistres pentru adulți și poate fi comandată aici.

7. Minunile naturii

Puneți-vă creativitatea la lucru cu ajutorul cărții de colorat antistres pentru adulți „Minunile naturii”. Cartea de 128 de pagini este special concepută pentru a vă elibera de stresul de zi cu zi și pentru a vă relaxa ochii și mintea.

Această carte de colorat antistres pentru adulți este disponibila aici.

Această carte de colorat antistres pentru adulți este disponibilă aici.

Cărți de colorat antistres pentru fanii seriilor fantastice

8. Harry Potter

Și pentru iubitorii seriei de filme „Harry Potter” au fost create cărți de colorat antistres. Cu ajutorul lor, veți redescoperi castelul Hogwarts, Pădurea Interzisă și alte locuri cunoscute. Blazoanele celor patru case nu au fost uitate, dar nici animalele fantastice și alte personaje emblematice. Folosiți culorile cele mai potrivite pentru a reda scenele din renumita serie.

Fanii seriei

Fanii seriei „Harry Potter” găsesc mai multe cărți de colorat antistres pentru adulți aici.

9. Albă ca Zăpada

Nu mai suntem copii, dar asta nu înseamnă că nu putem să redevenim unii. Cărțile de colorat antistres ne oferă ocazia să facem acest lucru. „Albă ca Zăpada” o înfățișează pe prințesă, pe cei 7 pitici, dar și pe mama vitregă.

Cu cărțile de colorat antistres pentru adulți, uitați de grijile de zi cu zi. Mai multe modele găsiți aici.

Cu cărțile de colorat antistres pentru adulți uitați de grijile de zi cu zi. Mai multe modele găsiți aici.

10. Urzeala tronurilor

Această carte cuprinde 45 de ilustrații din faimoasa serie scrisă de George R.R. Martin. Descoperiți întreg universul „Game of Thrones” și apucați-vă de colorat.

Seria

Seria „Urzeala tronurilor” este disponibilă aici și în varianta de cărți de colorat antistres pentru adulți.

Găsiți aici și alte cărți de colorat pentru adulți antistres.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter