Cu ce se ocupau vedetele înainte de a deveni celebre

De Nicoleta Galeteanu, pe

De la dresarea leilor, la curăţarea toaletelor şi până la amuzarea clienţilor costumaţi în pui, vedetele nu s-au întors cu spatele la munca de jos. Megan Fox, Jennifer Aniston,
Sean Connery sau Matthew McConaughey şi-au câştigat primii bani cu sudoarea frunţii.

Iată care a fost prima slujbă a celebrităţilor, ieri sărace, astăzi, în topurile milionarilor.

Miley Cyrus

Vedeta din serialul „Hannah Montana” a curăţat toalete de la 11 ani, experienţă care, spune starul în vârstă de 15 ani, a învăţat-o să aprecieze faima şi banii.
„Am avut o slujbă normală si chiar mi-a plăcut. Aveam circa 11 ani şi făceam curăţenie în case. Ştiu să curăţ toalete’, a declarat ea în cadrul unei misiuni moderate de Tyra Banks.

Megan Fox

Superba Megan Fox nu a dus-o nici ea pe roze în adolescenţă. Lucra într-o cafenea, dar responsabilitatea ei era să atragă clienţii. Aşa că era o angajată semi -promoter şi un fel de clovn, actriţa fiind nevoită să se deghizeze într-o banană. Megan a mărturisit că a avut de ales între un măr şi banană, însă cea din urmă i s-a părut mai delicată”.

Christopher Walken

Excentricul actor a lucrat într-un circ, alături de dresorii de lei. A rămas uluit când a văzut câte cicatrici au animalele din circ, gândind că trebuie să fie foarte periculoşi dacă sunt loviţi aşa de rău.

Jennifer Aniston

Înainte să devină o şefă oribilă, Jenifer Aniston a avut o slujbă groaznică. Actriţa a lucrat încă din copilărie, câştigându-şi alocaţia curăţând toalete. Este foarte pricepută la asta, a mărturisit ea.

Nu a fost singura slujbă cu care s-a spetit în copilărie. Cea mai grea muncă pe care a avut-o a fost mesager pe bicicletă în New York. „Aveam 19 ani şi am intrat cu bicileta într-o uşă exact când se deschidea. Sunt foarte ameţită şi stângace din fire”, a recunoscut simpatica actriţă.

Brad Pitt

Nici Brad Pitt nu a scăpat de joburile în care i se cerea să se costumeze. Îmbrăcat într-un costum de pui, actorul se plimba prin faţa restaurantului şi invita trecătorii să intre, împărţind pliante.

Sandra Bullock

Mai descurcăreaţă, chiar îndemânatică, Sandra Bullock s-a angajat, pe timpul colegiului, ca barmaniţă. O slujbă decentă şi chiar frumoasă pentru o studentă!

Hugh Jackman

„Wolverine” a fost casier într-un magazin cu autoservire. Jackman însă nu a făcut mulţi purici acolo. Pentru că vorbea prea mult cu clienţii, directorul cantinei l-a dat afară.

Russell Crow

Celebrul gladiator a intrepretat numeroase roluri care i-au venit perfect, dar şi l-ar fi imaginat cineva vreodată dj într-un club?

Încă de la 16 ani, actorul a ascultat muzica de la platane la cei mai înalţi decibeli.
 

Harrison Ford

„Indiana Jones” a fost un tâmplar autodidact. A lucrat ca ucenic în tâmplărie şi a fost asistent de scenă pentru „The Doors”, a construit un studio pentru Sergio Mendes şi cabine pentru producătorul George Lucas. De fapt, datorită specializării sale, Harrison Ford primeşte un mic rol în „American Graffiti”.

Quentin Tarantino

Faimosul regizor a fost hotărât de la început ce vrea să devină când se face mare, aşa că nu s-a îndepărtat prea mult de idealurile sale.

Primul lui loc de muncă a fost la o sală de cinema, ca plasator, unde trebuia să îi conducă pe spectatori la locurile lor, ceea ce era extrem de plicticos, după cum îşi aminteşte regizorul.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter