Când se mărită Corina Caragea și alte articole wow, exclusiv în revista Unica martie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:06
 Revista Unica martie 2018 o are pe copertă pe Corina Caragea, îndrăgita prezentatoare a Știrilor Sportive de la Pro TV. Numărul de martie al revistei abundă în articole interesante, despre vedete,carieră, modă, frumusețe și stil de viață.
 Redactorii Unica s-au dus hotărâți la Corina Caragea să-i smulgă o declarație în exclusivitate, cum că se mărită și face copii. Au reușit, oare? Vei descoperi în paginile revistei, de astăzi, 23 februarie, la chioșcurile de presă.
 Alături de frumoasa Corina Caragea, vei întâlni în revistă și alte vedete, despre care cu siguranță îți va face plăcere să citești: Alex Velea s-a fotografiat împreună cu soacra sa, mama Antoniei, și au vorbit despre relația lor și la fel au făcut și Matei Dima, vloggerul BRomania, împreună cu mama sa, care s-a implicat deja în proiectele de social media ale fiului.
Un alt domn de nota 10 pe care Unica l-a ales luna aceasta drept Bărbatul Lunii este reporterul Alex Dima, un om cu care ai putea muta munții din loc de hotărât ce este.
Nu putea lipsi din Unica martie 2018 articolul special dedicat noilor tendințe din modă și frumusețe, care să te ajute să fii o fashionista informată și șic în această primăvară.
Sperăm să te bucure și articolele despre cele mai recente gadgeturi cosmetice sau cele mai noi parfumuri.
Iar pentru cei preocupați de sănătatea lor, dr Oana Cuzino a elaborat un util ghid al analizelor periodice. De consultat, de urmat și de păstrat!
Nu am uitat de mica surpriză pe care ți-o pregătim lunar! O parte din tirajul revistei Unica martie 2018 se vinde împreună cu un lac de unghiii vegan SpaRitual, la prețul special de 12,99 lei.
Nu uita, din 23 februarie, revista Unica martie 2018 te așteaptă la punctele de difuzare a presei!
S-ar putea să te intereseze și:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter