INTERVIU. De ce nu vorbește Corina Caragea niciodată despre relația ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:32

Corina Caragea (39 de ani) este foarte reținută când vine vorba despre viața de cuplu. În ianuarie 2022, invitată în emisiunea „La Măruță”, prezentatoarea TV a pășit în platou purtând pe inelar o bijuterie similară unei verighete.

De ce nu vorbește Corina Caragea niciodată despre relația ei

Cătălin Măruță a întrebat: „Asta e verighetă?”, Corina replicând cu zâmbetul pe buze: „Treaba mea!”. Ulterior, prezentatorul a întrebat-o care a fost cel mai fericit moment al anului trecut. „Ești șmecher!”, a glumit jurnalista, continuând discuția prin a preciza că au fost multe lucruri frumoase în 2021 în viața ei, în ciuda contextului pandemic.

Recent, pentru Unica, prezentatoarea știrilor sportive a mai declarat: „Într-adevăr, apare o știre la fiecare inel pe care îl port pe deget – ba că e de logodnă, ba că e de căsătorie. Știu că am avut un interviu chiar aici în 2018, când am negat, căci luase o amploare foarte mare subiectul și deja mă sunau rudele să mă certe ca nu le-am anunțat înainte”.

„Eu am evitat să îmi expun viața personală și poate de aceea s-au tot făcut speculații și s-au inventat atâtea căsătorii. Dar eu mi-am văzut mereu de treaba mea și am mers mai departe fără să mă obosesc să arăt lumii ce fac în viața privată”, a completat.

Întrebată de ce nu-și dorește să vorbească despre acest aspect al vieții ei, Corina ne-a mai declarat: „Eu consider că iubirea nu se strigă în gura mare, nu are nevoie de validarea nimănui, cu atât mai mult a unor străini. Mă bucur și mai mult de momente dacă sunt în cerc restrâns, fără zgomot”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

EXCLUSIV. Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

EXCLUSIV. Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

Despre lucrul fără de care nu poate trăi, în afara familiei, desigur, jurnalista ne-a mai zis: „Din păcate, în aceste vremuri, mulți dintre noi ne punem această întrebare – fără ce nu putem trăi, ce putem lăsa în urmă, ce am lua cu noi, ce va fi mâine? N-aș putea trăi fără dragoste. Cred că ea e motorul vieții noastre”.

Despre cel mai frumos cadou oferit și primit, Corina a mai precizat: „Experiențe. Și oferite și primite”.

În final, întrebată ce subiect ar merita mai multă atenție, știrista a explicat: „Se vorbește foarte mult astăzi, pentru că rețelele sociale le-au dat o voce tuturor. E bine, dar și rău. Cred că tocmai acest subiect ar trebui tratat mai mult și mai ales în școli – cum recunoaștem și cum ne ferim de fake news-ul de pe Internet, de impactul psihologic asupra noastră, cum gestionăm informațiile primite acolo, cum le triem, cum le folosim pentru a face bine, nu rău”.

Din 2013, jurnalista ar forma un cuplu cu Robert Pongracz (40 ani), vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Cu toate acestea, știrista nu a confirmat, nici negat niciodată informația.

Foto: Pro TV; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter