INTERVIU. Ce părere are Corina Caragea despre operațiile estetice. „Nimeni nu a reușit până acum să câștige meciul cu timpul ”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:32

Corina Caragea (39 de ani) ne-a dezvăluit, printre multe altele, ce fel de produse conține rutina ei de îngrijire a pielii, ce complexe fizice avea în adolescență, dar și ce părere are despre operațiile estetice.

Bună, Corina! Cum ai început anul 2022 și cum ți-ai dori să îl închei?

Bună, l-am început pe plajă, sub un foc de artificii. Mi-aș dori să nu aibă nicio legătură cu situația din aceste zile legată de război. Deci îmi doresc să mă găsească tot undeva la plajă, sărbătorind ziua mea, înconjurată de oameni care mă iubesc, ca în fiecare an. Dar să fim acolo doar în vacanță și fără griji.

Te-ai confruntat vreodată cu anxietatea sau depresia?

Din fericire, nu. Sunt o tipă destul de pragmatică și merg pe rațiune în situațiile dificile, rareori m-a doborât emoția. Nu știu dacă e de bine sau de rău.

Ai avut vreodată complexe în privința fizicului tău?

În adolescență, poate, pentru că eram destul de slabă, în timp ce colegele mele erau mereu la dietă și nu mai știau ce să facă să slăbească. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai înaltă, ca să prind loc mai ușor în echipele de baschet și pe podiumurile de modă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. De ce nu vorbește Corina Caragea niciodată despre relația ei

EXCLUSIV. Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

Ce părerea ai despre intervențiile/operațiile estetice? Ai fost vreodată tentată să apelezi la vreuna?

Din fericire, sunt împăcată cu tot ce văd în oglindă. Eu știu că nimeni nu a reușit până acum să câștige meciul cu timpul. Restul… este o afacere în care unii câștigă pe spatele altora cu probleme emoționale, care se străduiesc să le ascundă sub un ambalaj mai bun. Din păcate, din ce în ce mai multe persoane tinere și frumoase apelează inutil la schimbări estetice fără să fie cu adevărat nevoie.

Luați de valul rețelelor sociale, pierd măsura și ajung desfigurate, cu fețe imobile și asemănătoare unele cu altele. Eu nu sunt împotriva unei operații estetice dacă ea vine în urma corectării unui defect fizic adevărat, nu închipuit, vine să ridice moralul cu adevărat, este făcută cu bun simț și măsură. Deocamdată sunt foarte mulțumită de mine așa cum sunt, imperfectă.

Ce fel de produse conține rutina ta de îngrijire a tenului?

Cremă hidratantă, o mască tot de hidratare, o loțiune tonică și demachiant. Nimic complicat. Nu am răbdare și nici nevoie de mai mult.

Există alimente/preparate pe care le eviți pentru a te menține în formă?

Nu. Mănânc orice, fie că îngrașă sau nu. Dar cu măsură. Și plătesc nota la sala de sport.

Cu ce rețetă nu dai niciodată greș?

Supă cremă de legume și somon cu sparanghel în unt și usturoi. Din câte vedeți, sunt o „maestră” în bucătărie. Recunosc… nu prea stau pe acolo decât când e neapărat nevoie.

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter