Călătorii TV Travel: 5 lucruri importante de făcut într-o vacanţă la Barcelona

De Madalina Racorean, pe

Un oraş foarte aglomerat, zgomotos, dar în acelaşi timp o aşezare adăpostită de munţi şi mare, din care nu lipseşte verdeaţa, plaja, aerul de munte, viaţa de noapte şi vacanţa luxoasă de cinci stele, dar şi arta pentru că Barcelona este campioană la capitolul muzee inedite.
Oricând vei ajunge acolo, fie iarnă, fie vară, vei avea ce să vezi, vei avea de ce să te bucuri, într-o metropolă impresionantă şi cuceritoare.

Plaja din Barcelona o încântare pentru cosmopoliţi

Vara este o încântare pe plaja din Barcelona. Se întinde pe patru kilometri şi se mândreşte cu staţiuni moderne aflate din districtul Barceloneta, până la râul Besos. Este o încântare să guşti din atmosfera de pe litoralul spaniol, iar cei care doresc mai multă linişte şi discreţie, se pot aventura pe plajele Icaria şi Mar Bella sau Stiges. În mijlocul sezonului, adică în luna iulie şi începutul lui august, temperaturile pe timp de nopate ajung la 20 de grade Celsius, lucru excelent pentru doritorii de petreceri pe plajă, la terasele din staţiuni. Tocmai de aceea este destinaţia ideală de vacanţă. Datorită climei de tip mediteranean, cu veri lungi şi ierni blânde. Sejurul de plajă ţine din luna iunie, până în luna septembrie, iar atmosfera pe care o vei găsi aici este cosmopolită, animată, prietenoasă. Marea e fantastică, iar portul adăposteşte cele mai luxoase iahturi şi bărci, dar şi un Christofor Columb care arată triumfător cu degetul spre ape.

Mult mai multe lucruri interesante vei descoperi direct pe blogul Ciprian a fost acolo. Click aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter