Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, dezamăgită în vacanța din Maldive: „Am o mare supărare”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 04 ianuarie 2023, 11:00

Gabriela Prisăcariu și soțul ei, prezentatorul Dani Oțil, formează unul dintre cuplurile care au decis să își înceapă noul an într-o vacanță departe de casă. Cei doi au plecat pentru a sărbători Revelionul în Maldive.

Vedeta a postat în ultimele zile mai multe fotografii și filmulețe pe Instagram, pentru a le arăta fanilor ei cum se distrează alături de tatăl copilului său în vacanța de la început de an.

Gabriela Prisăcariu, dezamăgită de un episod din vacanță

Într-unul dintre cele mai recente storyuri pe care le-a făcut, soția prezentatorului de la matinalul difuzat de Antena 1 a povestit însă că a avut parte de o dezamăgire, atunci când a mers la un restaurant din apropierea locului unde erau cazați.

Gabriela Prisăcariu a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii ei și s-a filmat pe Instagram, în timp ce se afla alături de Dani Oțil la una dintre mesele localului.

„Din seria supărări de vacanță. Am o mare supărare: oamenii de aici au rămas fără Mango, dar mai ales fără Mangustin. Eu am crescut cu Mangustin și aprovizionarea se face abia vineri, ei au rămas fără aceste lucruri de ieri, adică marți”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani Oțil a ținut să o completeze și într-o notă comică a adăugat: „Mă mir că nu m-ai trimis la Mega”

Citește și: Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

„Matinalul” de la Antena 1 și soția lui, vacanță de Revelion în țările calde

Dincolo de micile probleme de care s-au lovit, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut parte de o vacanță reușită. Acest lucru reiese din fotografiile pe care vedeta le-a postat pentru fanii de pe Instagram.

Dani Oțil își răsfață cât de mult poate soția, făcându-i diferite surprize. În urmă cu câteva luni, prezentatorul de la Antena 1 i-a cumpărat acesteia o mașină, iar ulterior au petrecut împreună la aniversarea Gabrielei, pentru care au organizat o petrecere fastuoasă.

Citește și: Dani Oțil, cadou de 100.000 de euro pentru Gabriela Presăcariu, de ziua ei. „Trebuie să le faci pe femei să plângă, dar de fericire”

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 42 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 30 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest an au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiego.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter