Virgil Ianțu, dezamăgit de vacanță: „Am văzut și domnițe pentru care rezervele de silicon și botox ale țării nu vor fi niciodată de ajuns” 

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 23 iulie 2019, 12:51
Virgil Ianțu s-a întors din vacanță cu un gust amar. Prezentatorul de televiziune este foarte dezamăgit de ceea ce i-a fost dat să vadă în călătoria sa.

Virgil Ianțu, în vârstă de 48 de ani, a povestit pe conturile de socializare experiențele plăcute, dar și mai puțin plăcute pe care le-a trăit în vacanță: „ În ultima perioada am umblat prin mai multe locuri din țară. Timișoara, Cluj, Sibiu și am avut și câteva zile petrecute la mare. Am intrat în muzee, am bătut străzile, terasele, parcurile, împrejurimile, natura și în cele din urmă, plajele de la noi.

În toată această perioadă am făcut o radiografie sumară a ceea ce am simțit din interacțiunea cu locurile, dar mai mult decât atât, cu oamenii. Da, am văzut în mai multe cazuri puști de 17 ani, cu părul gelat și tată bogat, purtând teniși de 800 de euro și bând șampanie care costă cât o Dacie, înconjurați cu obediență vădită de alții mai puțin dotați, dar dispuși să râdă la glume proaste pentru câteva ore de atenție și de băutură gratis. Mai trist este că am văzut și fete foarte tinere și frumoase care făceau parte din aceeași categorie de mai sus. Am văzut și adolescenți care fumează narghilea în deschidere, poate o electronică, mai apoi apelând la țigări normale. Am văzut și domnițe pentru care rezervele de silicon și botox ale țării nu vor fi niciodată de ajuns, cum pentru cei ce le însoțeau, steroizii se servesc de trei ori pe zi și o data seara”, – a scris Virgil Ianțu pe contul său de Facebook.

Virgil Iantu vacanta

Virgil Ianțu a fost dezamăgit și de calitatea serviciilor întâlnite: „Am întâlnit și servicii slabe, mizerie în natură și lipsă de bun simț. Nevoit fiind de împrejurări, am trăit și o experiență, pardon, două, într-un superb tren particular între Constanța – București – Constanța care circulă fără aer, punct. Nu mă refer doar la aerul condiționat, ci la o simplă ventilație, aerisire, orice. Mă simțeam ca într-un film în care eram răpit și dus cu forța într-o baie turcească în care nu mă așteptau niște șefi ai vreunei bande, ci doi copii, unul cu telefonul dat la maxim pe un joc ce avea o muzică repetitivă comparabilă cu picătura chinezească și altul care cu căștile pe urechi cântă tare ceva gen trap românesc cu injurături. Față în față la un metru aveam imaginea a doi tineri ce s-au pupat tot drumul și îndelung. Frumos, romantic de altfel, chiar erau doi băieți drăguți. Acum vine momentul unui DAR…”, – a mai spus prezentatorul de televiziune.

Virgil Ianțu a vorbit, însă, și despre lucrurile care i-au bucurat privirea pe parcursul călătoriei sale și care i-au insuflat gândul că ma există speranță pentru România: „Pe lângă toate aceste experiențe greu de dus pentru un om cu educație, am avut marea bucurie să întâlnesc locuri superbe, orașe îngrijite cu oameni cărora le pasă de orașul și comunitatea în care își petrec viața. Mi-am spus de multe ori, „Uite că se poate!” Îmi zâmbea față cu gândul că sunt în România și mă simt ca în Germania, Austria, sau Spania. Chiar și la mare, am avut plăcuta surpriză să găsesc locuri decente ca preț și foarte civilizate, servicii bune, oameni educați și bun simț. Da, din păcate aceste locuri sunt prea puține față de cât ne-am dori, poate că proporția bunului simț este mult prea mică în comparație cu cea a lipsei de respect pentru orice, dar cred că există un fond bun de plecare pe care trebuie să construim în fiecare zi cu noi și cu ceilalți”, – a încheiat Virgil Ianțu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter