O mai ții minte pe Lila din „Vacanța Mare”? Iată prin ce clipe grele a trecut Mirela Stoian, actrița ei: „Mă întreb deseori dacă am murit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 aprilie 2021, 11:10
Pe vremuri, „Vacanța Mare” era cel mai îndrăgit serial de comedie românesc. Unul dintre personajele principale era Lila, interpretată de Mirela Stoian.

Mirela Stoian a dispărut din lumina reflectoarelor după ce trupa din „Vacanța Mare” s-a destrămat. De atunci, viața ei s-a schimbat complet. Situația ei financiară s-a deteriorat, actrița blamând rolul Lilei pentru lipsa succesului.

„Nu îmi este dor de personajul Lila”, povestea Mirela Stoian acum câțiva ani pentru WOWbiz. „Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am mai găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj”.

Tot atunci, Stoian spunea că avea un salariu suficient de bun: „Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu.  Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”.

Tot pentru WOWbiz ea mai spunea: „Mi-am plâns de milă, am strigat de disperare. Știu că mai am multe de dat. Mă întreb deseori dacă am murit și… nu-mi dau seama. Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este și pentru că lumea m-a văzut ca pe acest personaj”.

Citește și: Ținutele vedetelor la gala premiilor Oscar 2021

Citește și: Cătălin Botezatu, despre sexualitatea lui: „Nu pot să fiu ipocrit”

Citește și: Fabuloasa Diana Enciu a născut. Prima imagine cu fiica ei

Citește și: EXCLUSIV! Ce ne-a spus Alexandra Stan despre maternitate: „Tatăl copilului meu…”

Mirela Stoian a mai spus acum mai mult timp, cu privire la posibilitatea de refacere a trupei „Vacanța Mare”, următoarele, potrivit BZI: „Nu am ce să spun, nu mai exist. Nu mă mai interesează nimic! Uitați-mă!”.

Ea a povestit pentru Cancan că viața ei este una normală, după cum relata Tabu: „Am o viață normală, banală, ca a oricărui om de pe lumea asta. Nu vreau să dau interviuri, nu vreau să mai apar pe nicăieri. Nu fac nimic senzațional ca să fiu un subiect. Viața altora este mai tumultoasă. Eu am ieșit din viața publică”.

Foștii ei colegi de trupă nu au fost foarte empatici la suferințele Mirelei. Spre exemplu, Radu Pietreanu a spus că i se pare „jenant” ca Mirela, o femeie „echilibrată și mândră” să își plângă de milă în fața oamenilor.

„După destrămarea trupei «Vacanța Mare», fiecare s-a descurcat cum a putut”, a spus Radu Pietreanu. „Eu mi-am făcut trupă de folk și de parody. […] Eu, Axinte și Mugur am mai apărut la televizor ca invitați în diverse talk-show-uri”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter