Bizar: Nu-ţi vine să crezi cât de stupid au murit aceşti oameni!

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni mor de bătrâneţe. Alţi oameni mor din cauza unor boli necruţătoare. Dar mai sunt şi acei oameni care mor în cele mai ciudate moduri, demne de filme horror. Nu-ţi vine să crezi cât de stupid au murit aceşti oameni, nu-i aşa?
Un bărbat a murit după ce i-a căzut în cap o sinucigaşă
O femeie sinucigaşă care a sărit de la etajul opt al unui bloc din Barcelona a aterizat peste un trecător fără vină dar şi neatent.
Femeia a murit pe loc, iar nefericitul turist a decedat şi el, la câteva ore de la internarea în spital, din cauza rănilor foarte grave. Soţia acestuia a fost şi ea rănită în accidentul terifiant, dar viaţa ei nu a fost pusă în pericol. Cât ghinion poate cineva să aibă?
Un avocat a murit în timp ce demonstra gradul mare de siguranţă al unei clădiri
Garry Hoy, de 38 de ani tocmai încerca să demonstreze pentru a mia oară cât de rezistente sunt geamurile unei clădiri de birouri, când fereastra cu tot cu cadru au cedat. Bărbatul făcuse demonstraţia de multe ori şi de fiecare dată geamul l-a trimis înapoi cu un ricoşeu amuzant pentru privitori.
Canadianul se pare că şi-a forţat norocul de prea mutle ori şi a zburat cu tot cu geamul peste care se aruncase, în glumă, de la etajul 24. După o cădere de aproape 100 de metri, Hoy a murit pe loc.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter