4 actori mai potriviţi decât Eric Bana în rolul lui Elvis Presley

De Nicoleta Galeteanu, pe

Kurt Russell, David Scott şi Jonathan Rhys Meyers au dat tot ce au putut ca să intre în pielea lui Elvis Presley, iar curând îl vom vedea şi pe Eric Bana empatizând…
 …cu regele muzicii rock and roll.

Actorul, cunoscut din rolul lui Hector din filmul „Troia”, a fost ales de colegul de breaslă Cary Elwes (The Princess Bride), să joace rolul lui Elvis în filmul „Elvis & Nixon”, despre întâlnirea dintre star şi preşedintele de atunci, Richard Nixon.

Nu vrem să fim cârcotaşi, dar noi avem patru propuneri mai interesante pentru rolul nemuritorului star al rock and roll-ului.

Johnny Depp

De ce tocmai starul din „Piraţii din Caraibe”? În primul rând, pentru că este mai celebru decât Eric Bana, iar succesul filmului ar fi cel puţin pe măsura încasărilor pe care le-a adus „Piraţilor”.

Trebuie să recunoaştem că filmul s-a cam scăldat în ape tulburi cu scenariul, dar a încasat o căruţă de bani, doar pentru că ne-a plăcut distribuţia. Iar dacă facem un scurt exerciţiu de imaginaţie, cine ar merge să îl vadă pe Eric Bana şi nu pe Johnny Depp la cinema?

Will Smith

O să râzi, dar am găsit mai multe asemănări relevante între cele două vedete.
Mai întâi de toate, atât Elvis Presley, cât şi Will Smith au fost desemnaţi, în vremuri diferite fireşte, cei mai sexy artişti ai timpului.

Este de prisos să vorbim de talentul vocal al „Prinţului din Bel Air” care este absolut remarcabil, şi nu doar în muzica rap sau hip-hop.
În urmă cu câţiva ani, actorul reuşea să impresioneze o lumea întreagă, făcând o demonstraţie de mare clasă, când a cântat în hindusă melodia „Aati kya khandala” într-o emisiune, care nu era însă „Got talent”.

Totodată, prin alegerea lui Will Smith în rolul lui Elvis Presley, regizorul ar reuşi să facă un film controversat, exact genul care rupe azi box-office-ul. În plus, filmul ar milita împotriva prejudecţilor. Mai nou, nici James Bond nu mai trebui să fie alb.

Robert Pattinson

Nu l-am ales deloc întâmplător pe Edward Cullen, vampirul din „Twilight” care trăieşte veşnic şi nu îmbătrâneşte, aşa cum nici expresia „nemuritorul cântăreţ” nu este doar un banal clişeu jurnalistic.

Cu siguranţă nu îţi sunt străine teoriile conspiraţiei care susţin că Elvis nu a murit pe 16 august 1977. Ei bine, în acest caz, ce scenariu ar fi mai credibil ca să nu superi fanii adepţi ai conspiraţiilor? decât varianta că Elvis Presley a fost vampir?

Aceştia probabil se vor convinge că starul lor rock and roll nu a murit acum 34 de ani dar nici între timp, pentru că el este de fapt un vampir.

În plus, Robert Pattinson nu îşi va pierde credibilitatea de vampir.

Larry Hagman

În cazul în care teoria conspiraţiei este adevărată iar Elvis trăieşte, în mod normal cântăreţul trebuie să aibă undeva la 76 ani acum. Astfel că Eric Bana nu prea se mai înscrie în profilul personajului.

Din acest motiv, noi l-am propune pe Larry Hagman, adică J.R din Dallas, care deţine vârstă onorabilă a starului. Vestea bună este că actorul nu s-a retras din actorie. Vestea mai puţin bună ar fi că veteranul actor se întoarce pe ecrane într-un remake, cel mai probabil plicticos, al celebrului serial din anii ’80, aşa cum s-au dovedit exagerat de multe filme reluate în ultima perioadă.  
Iar pentru J.R. aceasta ar putea fi ultima şansă de a renunţa la stigmatul rolului cu care a fost confundat toată viaţa, de care probabil s-a plictisit şi el.

4 actori mai potriviţi decât Eric Bana în rolul lui Elvis Presley

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter