Actrița pe care Elvis Presley a iubit-o mai mult decât pe Priscilla. Prietenii starului cred că finalul ar fi fost altul dacă se căsătoreau

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:31

Prietenii lui Elvis Presley au convingerea că lucrurile s-ar fi încheiat altfel pentru artist dacă s-ar fi căsătorit cu Ann-Margret, femeia pe care el a iubit-o cu disperare.

Viața lui Elvis s-a schimbat radical în 1963 când a cunoscut-o pe cunoscuta actriță pe platourile de filmare pentru producția Viva Las Vegas. Deși a mai avut legături cu alte vedete în trecut, nimeni nu era ca Ann-Margret. Blonda îi semăna mult lui Elvis, iar asta datorită talentelor sale. Ann-Margret cânta, dansa și era o actriță înnăscută.

Elvis și Ann-Margret se iubeau cu foc în spatele ușilor

În scurt timp, Elvis și Ann-Margret au devenit mai mult decât simpli colegi. Între ei a înflorit o mare dragoste, pe care cei doi au trăit-o în secret puțin peste un an. Toate lucrurile bune ajung, însă, la sfârșit, iar așa s-a întâmplat și în acest caz. Priscilla Beaulieu a aflat despre aventura romantică și l-a forțat pe Elvis să întrerupă povestea cu ea.

În anii care au urmat, Elvis s-a căsătorit cu Priscilla, iar Ann-Margret (care a împlinit 82 de ani, pe 28 aprilie 2023) s-a îndrăgostit de un producător de la Hollywood, Roger Smith, și s-a căsătorit cu el. Dar istoria îndrăgostiților nu s-a încheiat aici.

Citeşte și: Elvis Presley a refuzat să se mai vadă cu Marilyn Monroe după ce au petrecut o noapte împreună

Citeşte și: Elvis Presley a avut o iubită celebră care a fost deranjată de relația pe care starul o avea cu mama lui: „Gladys a distrus totul”

Elvis a ales-o pe Priscilla, dar a regretat

Elvis Presley s-a căsătorit cu Priscilla pe 1 mai 1967. O săptămână mai târziu, pe 8 mai, Ann-Margret s-a măritat cu Roger. O lună mai târziu, în iunie 1967, Elvis a vizitat Las Vegas și a văzut-o pe Ann-Margret cântând la spectacolul ei.

Confidentul lui Elvis, Billy Smith, a mărturisit mai târziu că întâlnirea a fost extrem de încărcată emoțional pentru ambele părți. „Sunt sigur că a făcut prima mișcare pentru a lua legătura. Am auzit că a cerut-o în căsătorie, dar era deja măritată cu Roger”, i-a mărturisit el Alannei Nash în cartea „Elvis and the Memphis Mafia”.

Citeşte și: Rita Moreno s-a folosit de Elvis Presley ca să se răzbune pe Marlon Brando. Ce spunea diva despre ei

Artistul a vrut ca Ann-Margret să îi devină soție

Din păcate pentru îndrăgostitul Elvis, Ann-Margret nu a fost tentată să revină înapoi la el.
Billy susține că Ann-Margret a scris în cartea despre viața ei, „My Story”, despre acest eveniment, dar a lăsat deoparte detaliile mai fine. „Spune doar că Elvis a venit în culise, s-a așezat într-un genunchi și i-a mărturisit că simte la fel ca întotdeauna”, a spus el.

Ann-Margret a notat în autobiografia ei că Elvis și-a mărturisit dragostea față de ea, în ciuda faptului că erau despărțiți de peste un an. S-au dus în dressingul ei și au fost în sfârșit din nou singuri, pentru prima dată după foarte mult timp.

Diva mai povestește că zâmbetul lui Elvis s-a stins apoi. „Ochii lui și-au pierdut jocul și au devenit serioși”, scrie actrița. „Elvis a făcut un pas înainte și a căzut într-un genunchi”. În acel moment, Ann-Margret a știut că trebuie să-i rupă din nou inima.

Citeşte și: Actrița Cybill Shepherd, „bântuită” de relația cu Elvis Presley. „Era minunat în pat, dar a trebuit să-l învăț un lucru”

Gestul prin care starul și-a mărturisit dragostea

Starul a luat-o de mână și i-a spus exact ce simțea pentru ea. Dar această mărturisire emoționantă nu a fost o surpriză pentru actriță. Ea intuia că el încă mai avea sentimente pentru ea.
Ann-Margret nu menționează în memoriile ei dacă starul i-a făcut vreo propunere.

S-au despărțit ca prieteni, Elvis a urmărit spectacolul ei și i-a trimis un buchet de flori în formă de chitară, așa cum avea să facă de fiecare dată când urca pe scenă, în fiecare zi în care cânta.

„Dacă Elvis ar fi ajuns cu Thumper, toată povestea s-ar fi putut termina altfel”

O altă persoană din anturajul artistului, Marty Lacker, crede că Elvis era mai potrivit pentru Ann-Margret decât pentru Priscilla.

„Nu asociez vremurile rele cu Ann”, spune el. „Cu excepția cazului în care ne întorceam la Memphis și Elvis era departe de ea. Obișnuia să-i scrie scrisori și să le semneze Bunny sau Thumper. Și ea îl suna la Graceland și folosea același cod”.

„Dacă Elvis ar fi ajuns cu Thumper, toată povestea s-ar fi putut termina altfel”, susține el cu o urmă de regret.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter