Actori faimoşi care au refuzat rolul lui James Bond

De Nicoleta Galeteanu, pe

Idris Elba, dar şi Hugh Jackman ar fi putut fi astăzi în locul lui Daniel Craig, în rolul lui James Bond. Actorii însă au refuzat rolul, dar acum parcă l-ar vrea…
Dacă primul a refuzat rolul pentru că nu a vrut să se aleagă cu stigmatul „primului James Bond de culoare”, Hugh Jackman a renunţat la teribilul spion, în favoarea lui Wolverine din „X-Men 2”.

În 2005, când i s-a ivit ocazia să joace în celebra serie, Jackman a considerat că nu era cazul să interpreteze două personaje faimoase în acelaşi timp. Cum actorul a terminat cu „X – Men”, a lăsat de înţeles că acum este interesat de personajul lui James Bond. Va mai primi oare actorul şi o a doua propunere?

Idris Elba şi Hugh Jackman nu sunt singurii actori care au refuzat un rol râvnit probabil de mulţi alţi actori. Mai jos poţi afla o listă întreagă cu actori care n-au fost prea impresionaţi de rol.

Cary Grant

Prolific şi strălucit actor al cinematografiei anilor ’30-40, Cary Grant, cunoscut mai ales din „Să prinzi un hoţ”, a primit propunerea de a-l juca în James Bond în anul 1961. Nemuritorul actor, în vârstă de 58 de ani atunci, s-a considerat prea în vârstă pentru un rol de spion.

Richard Burton – 1959, 1961, 1968

Richard Burton, soţul lui Elizabeth Taylor, alături de care joacă în capodopera „Cleopatra”, în rolul lui Marc Antoniu, a fost nu o dată, ci de trei ori solicitat de către regizorii britanici pentru rolul agentului 007.

Actorul a refuzat rolul de fiecare dată – 1959, 1961, 1968 -, nemulţumit de suma oferită de aceştia.

Actori faimoşi care au refuzat rolul lui James Bond

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter